Gå til innhold
 • Bli medlem

Lumi

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  21
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Lumi

Profile Information

 • Gender
  Female

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hvor stor er hunden din? Hvor mye utgjør 0,5kg av hundens vekt? Jeg har hunder som elsker å være på tur, derimot har jeg to hunder som ikke liker å få på seg seletøy eller kløv inne, og ei som ikke liker å få det på uansett. Når utstyret først er på er livet helt fint og hundene storkoser seg på tur. Jeg har ikke gjort noe nummer ut av det i det hele tatt.
 2. Takker for tips! Soveposen MÅ veie over 2000g og gå ned til -30, det er kravene ved obligatorisk utstyr. 5-6000 blir for dyrt,men den til Mountain Hardware så slettes ikke dum ut!
 3. Jeg leter etter en vintersovepose på rett over 2000g (nærmest mulig), som tåler -30grader. Det er obligatorisk utstyr til hundekjøring. Den jeg har nå veier 4kg og blir alt for tung når vekt faktisk teller en del. Noen som har noen tips? Har en dyr nok hobby så jeg har ikke råd til de dyreste posene.
 4. Jeg er enig i det meste de andre har skrevet, og ikke minst det Gisle Uren skrev. Det viktigste er å være på tur fra den er liten og gjøre det til "hverdag". Noen ting er greit å tenke på; tror du at hunden skal håndteres mye på tur, feks bært/løftet på, kan det være greit å bare gjøre det fra den er valp og følge det opp igjennom ungdomstida så den er vant til det. For noen hunder er det greit å pakke valpen inn i hvileposen når den er trøtt og kommer til å sovne. Noen synes hvileposer er ekle om de prøver det første gang som voksen. De fleste raser takler fint å være turhunder, det vik
 5. Jervehiet er svært bra. Du må bare kjøpe med foring også, jeg tror nemlig de kommer uten for nå.
 6. Bare en rem under buk/brystkasse? Det er to på alle våre (4 stk). En som er rett bak forbena, og en som blir liggende bak i buken.
 7. Har for tiden 8 hunder, 7 er alaska husky og en gjeterhund. 3 av huskyene er her for denne sesongen. På(mobil-)bildet er kun fem representert ☺
 8. Det er ganske fint å være ute med spann om dagen. Har kommet bra med snø her i nord også, så nå slipper vi å knuse sleder utfor skogsveier. Deler av traseen til Finnmarksløpet har blitt kjørt opp så fort det ble snø, så forhåpentligvis blir det noen parti på det lange som har god såle Redigert; en er ikke akkurat den beste husmor/-far som hundekjører. Det er mye innendørs som blir nedprioritert for å fikse sleder, liner, sledebager m.m. Samt alle timene ute med hundene.
 9. Lumi

  Kuldekrem

  Noen som har tips til en god kuldekrem for ansiktet? Det må være uten, eller med minst mulig, vann i.
 10. Jeg ser at du har tenkt litt og tenker å holde det litt på to hunder. Uansett vil jeg bare si at det er lurt å vente til du har god lydighet/spannkultur på de du har nå før du skaffer deg flere. Gir to hunder kaos og dårlig spannkultur så vil det fort smitte og gi mange hunder med dårlig spannkultur/lydighet. Der er overraskende mye krefter i >4 hunder og da er det greit å ha kontroll. OM du ønsker deg et større spann etter hvert vil jeg anbefale å legge energi i lydighetstrening som å holde lina stram, stå i ro til kommando, ikke starte når anker løftes men på kommando, stoppe på kommando,
 11. Og oppi femundlobbene bruker hun kun gode ullsokker og ullkartanker.
 12. Redigerte litt sent, men hvis du sender meg et godt bilde av bruksanvisninga så kan jeg prøve.. Begynner å bli litt rusten, men noe burde jeg vel klare?
 13. Vel, jeg kan ikke hjelpe deg så mye mer enn at det på merket står "laget i SSSR Shmjel2 (eller noe sånt på slutten)" og på pumpa står det bare "laget i SSSR" Var nok ikke så mye hjelp i det;) hvis du trenger hjelp til noe spesielt får du ta et skikkelig, lesbart bilde av bruksanvisninga å sende meg;) Men det er nok ikke noe værre enn en vanlig primus (eller turist primus som det står på bruksanvisninga)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.