Gå til innhold
 • Bli medlem

Hali

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  18
 • Ble med

Om Hali

Nylige profilbesøk

668 profilvisninger
 1. Var også på rondane nå i helga. Ingen nevneverdig snø, fine forhold ellers, selv langt opp i fjellet.
 2. Høyfjell og telt er planen!
 3. Trenger tips til en grei to-netters tur i østlandsområde. Den må være egnet til hund. Tenkte Rondane, men er åpen for andre forslag!
 4. Da har jeg etter mye om og men kjøpt togo-kløv. Absolutt fornøyd med valget, da den sitter meget bra! Var også innom den lokale dyrebutikken og prøvde nonstop sin, men opplevde at den ble alt for trang i halsen til min litt kraftige schæfer. Vil tro at Amundsen kløven passer fint til settere og andre smale hunder. en annen ting jeg har og utsette på den er mageplaten, både fordi jeg ser for meg at spennene må være helt forferdelige om det er kaldt i været, og fordi at om hunden skulle ta seg en tur i vannet, vil denne bli klissvåt. Men, ettersom jeg nå har fått i tak i kløv leder det meg
 5. Står litt fast mellom hvorvidt jeg skal velge Togo, eller Amundsen kløv til schæferen min. Synes nonstop sin løsning med brystplate virker veldig smart. Samtidig har jeg hørt mye positivt om seleverkstedet sine, som jo er spesialsydde. Tenker også at skinn er bedre enn cordura når det gjelder slitasje? Er det noen som har erfaringer og innspill?
 6. Hali

  Hjelp ønskes!

  Her: [Hidden Content] Men det høres jo noe rart ut, ettersom alle andre steder sier det samme som dere...
 7. Hali

  Hjelp ønskes!

  Jeg bare leste det ett sted, skal se om jeg finner det igjen;)
 8. Hali

  Hjelp ønskes!

  Nå har det seg sånn at jeg er av det kvinnelige kjønn, og vi har fancy ting som sports-BH. Så noe så primitivt som teip, håper jeg å slippe unna
 9. Hali

  Hjelp ønskes!

  Det er jeg ikke sikker på
 10. Hali

  Hjelp ønskes!

  Jeg fikk for noen dager siden beskjed om at jeg skal ta marsjmerket 30. August, i forbindelse med HVU. Altså 3mil, 11kg oppakning på under 4t50min. Dessverre er jeg i heslig dårlig form om dagen. Kan noen hjelpe meg å sette sammen ett heftig treningsprogram, så jeg får det litt lettere?
 11. Neste sommer planlegger jeg å gå en lengre fjelltur med bikkja. Han er en ganske stor schæfer, og skal få ta sin del av bagasjen. Så er det noen som har forslag til egnede ruter og annen erfaring(hundemat, kløv, pakkeforslag osv) som kan være nyttig under en slik tur? Tenker 4-6 dager, i utgangspunktet Rondane, men er åpne for forslag!
 12. Hali

  Trening med sekk

  Takk for tips alle sammen! At det er lett å komme inn vil jeg vel kanskje ikke påstå. I år var det drøyt 70 000 til 1. Sesjon, rundt 20 000 plasser. Dessuten ønsker jeg å bli hundefører, her er det få plasser, og mange om beinet. Jeg har dog en fordel iom at jeg er jente
 13. Vet ikke om dette er riktig sted, men jeg prøver. Tenker å begynne trening med sekk, da jeg ønsker å komme inn i Forsvaret med god margin om et par år. Selvfølgelig i kombinasjon med styrke og noe løping. Er det noen som har forslag til vekt, distanse, fart osv ift til trening? Er det forresten ok å trene sånn på tredemølle?
 14. Hali

  fjellstøvler

  Jeg har ikke gått så langt med så tung oppakning, men Crispi Skarven er gull!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.