Gå til innhold
 • Bli medlem

gunnar m.

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Er det noen som vet om gode nettsider i sverige angående rypejakt.Fint om noen vet om sider for transport av folk/utstyr inn i terreng.
 2. De har ett kart på denne siden. [Hidden Content]
 3. Reinsjakt i sunndalsfjella er noe av det fineste en kan få være med på.
 4. Har både jerven original og thermo extreme.Mye kondens i original mens extreme er helt suveren.Bruker den på reinsjakt .Da slipper jeg å ta med sovepose hvis jeg ligger ute.Lå kun i den ifjor på reinsjakt i minusgrader ute og hadde det godt og varmt.anbefales.
 5. gunnar m.

  Reinsdyrjakt

  Det var vell snøhettareinen du så da?
 6. gunnar m.

  Børgefjell ...

  Har aldri vært nordover inn i børgefjell.Snakket med noen lokale folk som sa att det er bra fiske nord i børgefjell å,men att det er vell så bra fiske i områdene vi var i.Ikke minst så var det en del skog der vi var så vi hadde ved til bål om kveldene.Skal sikkert opp dit igjen til neste år,skal fiske i fjella hjemme i sommer/høst(sunndalsfjella)+reinsjakt.
 7. gunnar m.

  Børgefjell ...

  Prøvde en del forskjellige spinnere og sluker.Fikk mest fisk på en blank sølvkroken med røde prikker.Spesielt i de største vatna.Var noen andre der å som dreiv med bunnfiske med mark.De lot bare marken ligge ute hele natta,fikk en del på det sa de.Har du tenkt deg nordover i børgefjell?
 8. gunnar m.

  Børgefjell ...

  Hei,var på tur i børgefjell i fjor på august.Hadde ei kjempefin uke med fint vær og lite mygg(tørr sommer).Fikk mye fin fisk mellom500-1000g.Tok båt innover Store Namsvatnet.Hadde leir ved beinvatna som ligger sør for Namsvatnet.Ikke så mye folk som drar dit så det er en plass å anbefale. Mange fine fiskevann i området.
 9. gunnar m.

  Reinsdyrjakt

  Hvis noen er interessert i jakt i sunndalsfjella så er det ikke umulig å få kjøpt seg kort av grunneiere,tror da att en må betale samme pris som en utenbygdsjeger må betale på staten.
 10. gunnar m.

  Reinsdyrjakt

  Dere må prøve å få tak i kort med grunneiere hvis dere kjenner til noen.
 11. gunnar m.

  Reinsdyrjakt

  Skal på reinsjakt i sunndalsfjella/dovre.Har leid hytte i ei uke.Ikke noe er som å jakte i sunndalsfjella,flotte fjell og gode fiskevann.Lykke til med jakta alle sammen.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.