Gå til innhold
 • Bli medlem

jozwiak

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hva impregnerer du helsportplaggene med? Har hatt min jakke et halvt års tid nå og er langt fra vanntett lengre. Har en fenris jakke. Må den vaskes med noe spesielt før jeg impregnerer den? takk
 2. jozwiak

  Finnskogen

  Vi drar imorgen!!! HÅHÅ!! Tenkte på dra fra Hof Finnskog, og legge ut på en runde. Begynner nok å gå nedover den store elven der, også får vi se. Skal ta masse bilder! Tror det blir bra! Gleder oss alle sammen!
 3. Skal på tur i finnskogen og trenger kart over området, men har ikke funnet et kart som dekker hele finnskogen. Er dette mulig å oppdrive? Har en anelse om at kartet "hedemarksvidda" er ganske bra?
 4. jozwiak

  Finnskogen

  Jeg hadde tenkt til å ligge utendørs i ei hengekøye i finnskogen, der jeg bruker en lett presenning til tak, men jeg vet ikke åssen myggnetting jeg skal bruke. Fant denne her på xxl.no, men vet ikke om den er noe tess. Føler at man må ligge inne i posen for at du ikke skal trykke trynet inn i nettingen. Noen som har noen tips? Tenker på å bare kjøpe en billig lett presenning på Clas Ohlson.
 5. jozwiak

  Finnskogen

  Da er vi fire sterke menn som skal på tur og som gleder seg til noko attåt.
 6. jozwiak

  Finnskogen

  Vi drar rundt den 17. juni! Er kanskje best for alle om vi ikke ser en bjørn, da blir vi mest sannsynlig spist levende!! Men elg har vi lyst til å se! WOHO! Dør nok da også, men da blir vi ihvertfall ikke spist Kanskje du kan hjelpe oss med en liten løype? Vi ser for oss en løype på en drøy uke, der vi helst skal ha et vann om dagen hvor vi kan sette opp telt og fiske. Men vi lurer på om det er noe problem å legge løypa utenfor den finnskogleden, eller om skogen er for tett da? kos
 7. Ta med blank spinner! Det er en vinner! Rimanents! Fikk masse fisk!
 8. BLANK SPINNER, ER EN VINNER!! LOL, RIMAMENTS!
 9. BLANK SPINNER, er en vinner! LOL, rimaments!
 10. BLANK SPINNER, ER EN VINNER!! LOL, RIMAMENTS!
 11. jozwiak

  Finnskogen

  En ting til.... jeg lurer på sjansene for å faktisk se noen dyr om vi legger på vandring gjennom skogen en ukes tid? Og hvilke dyr kan vi vente å se? HÅHÅ!!
 12. jozwiak

  Finnskogen

  Det er bra! Har ikke lyst til å gå med pælær hele tiden liksom! Gleder meg! Og gleder meg til nybakt brød
 13. jozwiak

  Finnskogen

  HÅHÅ! Høres veldig bra ut! Hvordan er det med myr og slikt om vi bestemmer oss for å legge løypa utenom oppmerka stier? Kan vi komme oss gjennom skogen uten knehøye gummistøvler?
 14. jozwiak

  Finnskogen

  Vi er en gjeng på fire gutter som ser oss om etter et skogsområde og dra på vandring i. Vi har satt av tid til sommeren for å dra på en ukes tur til fots, og da lurte jeg på om dere kunne hjelpe oss og finne ut om finnskogene er riktig sted og dra. Det første vi lurer på er om det er mulig og legge en slik rute gjennom skogen som varer i en ukes tid? Også ser vi etter en turløype der det ikke er en masse mennesker og andre folk. Vi har ikke noe imot å møte folk, men ønsker å føle at vi er "litt" ute av allfarvei. Vi ønsker også å fiske på turen vår og lurer på om det er noen bra fiskevan
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.