Gå til innhold
  • Bli medlem

Morten Riise

Medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Morten Riise

  1. Var helt sikker på at det var på begge, men da er det evt. de i taket som er uten, da jeg primært har benyttet de nede og de har myggnett. Selv har jeg Vapor 3p, og gikk for det fremfor Tungsten mest pga. høyere vannsøyle og at det oftere er på tilbud - så det nettopp var på tilbud hos XXL til 1999,- og da mener jeg det er en uslåelig deal. Kan for øvrig bare føye meg i rekken av å være fornøyd med teltet, og en får mye for pengene - nei det er ikke premium, men allikevel mange gode løsninger og en god "pakke". Har benyttet teltet i over 2år, i alt fra tykk furuskog på Østlandet til værhard høst i Sør-Varanger og teltet har levert hver eneste gang. Det er anbefalt å kjøpe ekstra plugger som det nevnes, og anbefaler også en mindre pakkpose til selve teltdukene, da en får komprimert det langt bedre enn hvordan det kommer fra fabrikk. Det er superlett å sette opp, og 5åringen i huset klarer dette enkelt selv, og det samme gjelder nedpakking - merk at man ikke kan pakke ned inner- og yttertelt sammen, og dermed egner seg dårlig for å sette opp når det regner. Det største "drawbacket" etter min mening på 3p-utgaven (og sikkert de øvrige også) er ytterteltet. Det er ett stort og ett mindre, hvor det minste best egner seg for å sko og kaffekjele, mens det store akkurat klarer å romme et par pakksekker. Minuset er dog at ytterteltet ikke går helt ned til bakken pga. ventilasjonsløsningen, og følgelig bør en ikke bruke plassen i ytterteltet helt ut til åpningen mtp. regn. Uansett vil jeg varmt anbefale teltet, om en får tak i dette på tilbud - til fullpris er det godt mulig det er andre alternativer som er bedre.
  2. Veldig interessant. Dog er nok sålen å anse som forbruksmateriell og en slitasje en hadde måtte påregne på et øvrig par fjellsko. Hva skal de ha for å bytte ut sålen?
  3. Takk for at du deler dine erfaringer. Har kun fått brukt mine i et halvt års tid, og har hatt et godt inntrykk av kvaliteten kontra tidligere par. Godt å se at de holder, og med litt reperasjon begynner jeg å tro at de kan holde noen år
  4. Godt de endelig er i gang, men skulle også ønske NRK var rause nok til å enten lage "Extended version" på nett, eller hvertfall lage et utvalg av ubrukte klipp. Er ikke for mye kvalitets-villmark-tv om dagen, så setter pris på serien! Bare jeg som la merke til at Lars ser ut til å være kledd opp i Norrøna, eller tar jeg feil?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.