Gå til innhold
  • Bli medlem

jonasali

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

7 Neutral

Om jonasali

  1. Jeg har kjøpt meg Marmot Vapor 3p fra Magasinet. Men ble brått litt usikker etter jeg kjøpte den, og lurer på om jeg skal bytte den i noe annet før jeg åpner den. Er det noen som har erfaring med dette teltet? Kjøpte den for 2400. Jeg skal bruke den på vår, sommer og tidlig høst i Finnmark på kortere turer gjerne 2-4 netter. Bor på Varangerhalvøya og været skifter fort her, og det er lite le. Alle innspill er velkommen. Jeg har som sagt kjøpt teltet, så det er litt høyere terskel for bytte, men kan vurdere det om noen andre har gode forslag.
  2. Wow! Tusen takk for alle svar. Jeg tenke å være fornøyd med 100 svar, dere sammen med et annet nettforum jeg forsøkte meg på gjorde at det ble over 250 svar. Så da har jeg stengt surveyen. Da har jeg en kjempejobb foran meg, tusen takk for hjelpen!
  3. Jeg må bare si at jeg er helt overveldet over mengden svar jeg får fra dere! Ikke så lett å være ny i et fremmed land og skulle finne folk til å svare på spørsmål. Så veldig glad for at dere bidrar. Den er åpen i en uke til ca før jeg skal begynne å analysere og knuse tall. Hvem vet, kanskje dette kan bidra til bedre sykkelveier eller noe
  4. Hei alle Jeg er en forumsnoker som har hengt her i lang tid, men ikke saa aktiv paa skrivesiden. Jeg studerer til mastergrad ved Bond University i Australia. En del av arbeidet her er aa jobbe med forskning. Min forskning er aa se paa aarsaker til at folk velger ulike transportmidler. Til dette trenger jeg din hjelp til aa svare paa en 3 minuters sporreundersokelse. Den er helt anonym, kort og enkel. Du vil ikke bli spurt om informasjon som kan identifisere deg ei heller vil du bli kontaktet. Hadde satt enormt stor pris paa at saa mange som mulig kunne avse tre minutter til dette. Baade dere som sykler og alle andre! Her er linken: http://bonduniversity.questionpro.com Lurer du paa noe saa bare kontakt meg: [email protected] Tusen takk for hjelpen!
  5. Nå flyr også Turkish Airline fra Istanbul til Katmandu. Ellers trenger man heller ikke transittvisum for transfer i Delhi. Men det er ikke one stop. Men om man splitter turen med split i Delhi kan det bli veldig billig. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.