Gå til innhold

Erod

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Erod

  Valg av GPS?

  ja gå for garmin vista ! har den og er MEGET godt fornøyd. har også kjøpt meg kart til den og det fungerte meget bra. tror den er billigst hos mpx lykke til
 2. Erod

  Rago eller Nansen?

  Hva slags sko bruker dere til disse bindingene ?
 3. ta tog til oslo s derifra buss til jotunheimen. gå inn på www.turistforeningen.no der kan dere sjekke hytter/ruter. det hender også at turistforeningen setter opp busser. Jeg synes de fieneste områdene er i jotunheimen. God tur.
 4. Erod

  MSR XGK II

  hvor gammel er brenneren ? det er ofte at man må innkjøre brenneren før den blir bra. prøv å kjør noen tanker å se om det blir bedre. har du skikkelig trykk på tanken ?
 5. Selv foretrekker jeg optimus hiker 111, den bråker mye og er tung men den har aldri svikta meg på tur. Kjenner den ut og inn og er det noe galt med den tar det aldri mange minuttene og fikse det. Effekten er også bra, er man på tur alene er den kanskje noe tung. må si jeg synes msr sine primuser ser noe spinkle ut, spesielt plast pumpa. Har også en optimus nova, men synes ikke den kan måle seg med hikeren. Blir spennende å se hva dere andre foretrekker...
 6. På kalde turer har jeg ofte med et vanlig liggeunderlag og et oppblåsbart underlag. Dette fungerer meget bra da det ofte kan bli kaldt fra bakken. Ellers kan ekstra votter og gode sokker være bra. Annbefaler også duffedaffer(dunsokker). Det er også som regel slik at den første natta er kaldest, man blir vant til kulda. God tur.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.