Gå til innhold
 • Bli medlem

stele

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om stele

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. H vor lenge skal du være borte? Må jo være snakk om flere uker med en så tung sekk...
 2. Den heisen er i såfall bygget nå i sommer... Det går en heis til toppen fra jasna-siden, men denne er ikke i drift selvfølgelig(vi er jo tross alt i østeuropa)
 3. er her snakk om en rosa liten plast-plugg med mothaker. Så borrer man det gamle hullet ut til 5mm tror jeg det er, banker pluggen nedi og skrur skruen gjennom pluggen som da utvider seg.. Og vips, så satt den som før var den løseste skruen 10 ganger så bra som de andre.
 4. ekspanderende plugger har de på ALLE butikker som selger og monterer bindinger og ski.. Lim andre humbug-løsninger funker kanskje til langrennski, men til alpinski må man ha plugger.. Her snakker jeg av erfaring:)
 5. veit ikke noe i hodet om gjenomsnittelig snøfall, men det går det sikkert an å finne ut.. Forstod det på de lokale at det varierte en del. [Hidden Content] Her finner du værvarsel for jasna.. Og alle andre skisteder... Er en del webcameraer der og.. Tror de er på hjemmesiden til skisenteret..
 6. north er vel det jeg kaller jasna ja.. Ligger mye hoteller på nordsiden. Vi leide et hus i byen da vi var der, men skal du bare være en uke kan det være like greit å bo oppe ved heisen sikkert.. Nei har ikke vært i zakopane, men går mye i det samme tror jeg. Kjenner flere som har vært der. Med lange køre, lave priser.. Men høyere priser enn i slovakia. Ja ved snøfall kan man kjøre mye bra i jasna og chopok. Det er veldig alpine fjell, men man må være villig til å gå en god del. Kan jo nevne at det holdes en redbull freeride her vært år så lenge det er snø nok.. Så e
 7. gå i en hvilket som helst sportsbutikk og forklar problemet så får du hjelp..
 8. Jeg var tre-fire uker i Jasna i 06 sesongen. Slovakia er et knall-land, men bortsett fra siste uka uka hadde vi ganske dårlige snøforhold. Det er to skisentere der. Jasna og chopok. De er på to sider av det samme fjellet. Men smart som de er der nede stopper heisene 3-400m fra toppen på begge sider så man må gå over. Chopok er å anbefale pga først og fremst lite køer. I jasna er det mye laaaange og treige køer.. tempoet på alt er utrolig lavt.. Det som børe tale for jasna er først og fremst de utrolig lave levekostnadene i slovakia. Standaren er høy og prisene lav.
 9. I Hallingdal kalles Jerven for Felefrans...
 10. just to specify: there is not snow everywhere on the route between finse and geiteryggen... I guess youll have to walk on snow 25% of the way..
 11. I was in this terrain two days ago.. It is a lot of snow in the mountains now, but the snow is hard, and it will be no problems for you to hike there without snowshoes.. Have a nice trip!
 12. Det hadde vært fint...
 13. ja det ser ut som et fint telt.. Virker det solid og vanntett?
 14. Jeg har tenkt å kjøpe meg et nytt telt og har funnet ut at det blir et av disse to: Mramot Aeolos 2P ([Hidden Content]) eller MSR Mutha Hubba ([Hidden Content]) Er det noen som har noen erfaringer eller tips å komme med når det gjelder disse to teltene? Teltet skal brukes i fjellet i de tre varmeste årstidene, og stort sett av to personer, noen ganger bare meg sjøl.. Fint om noen kan kommentere..
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.