Gå til innhold
 • Bli medlem

Monah

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Monah

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Tusen takk for svar Lofoten-Møring og Joker! Supre tips!! Alt noteres ned og blir helt sikkert endel av vår ferie! 😍
 2. Tusen takk for flott svar og masse gode tips! 🙌🏻😍⛰
 3. Hei! Neste sommers ferie er allerede planlagt. Senja og Lofoten! 🙌🏻⛰ Har dere erfaringer med å ha med en tre åring på tur der? Han liker bæremeis, er turvant og vil også ofte gå selv. Tar imot all erfaring og tips med stor takk! Vi tenker turer som Senjahopen, Segla, Reinebringen ol.
 4. Har lest inne på forumet her at det er teltforbud på 1 km på f.eks. Spiterstulen... Er det dette på Fondsbu også? Og er det noen her som har ligget i telt på Fondsbu som har bilder fra teltplassen, eller kan man bare gå litt bak hytta å slå opp et telt? Har de eget sanitæranlegg for teltere?
 5. Hei! Jeg trenger tips, fordeler/ulemper og gode historier for valg av hytte i Rondane til sommeren!! Alt blir tatt i mot med takk!! Vi har med en 2-åring men han er turvant så han er med på det meste. Han besteg Kyrkja, Glittertind og Gaustatoppen i fjor sommer.
 6. Hei! Vi lurer på å sykle litt i Rondane til sommeren, eller rettersagt fra Brekkeseter på Høvringen. Er det noen her inne som har gjort dette, og hvordan er stiene osv.? Vi må ha sykkelsete eller henger da vi har en sønn på 2 år med oss. Tar i mot all tips og erfaring!!
 7. Hei! Vi skal til Rondane i sommer etter tre netter i telt i Jotunheimen. Tre netter ca. i Rondane også. Vi har en gutt som da er 2 år. Først tenkte jeg på Brekkeseter. Kort kjøretur (ca 1,5time) Der kan vi leie egen hytte, har da kjøkken og bad i hytta. Det er dyr på setra og mulighet for sykkel leie. Kanskje deilig etter vandring i Jotunheimen. Men så har vi på den andre siden bjørnhollia. Flott (!) beliggenhet, dyr og flotte fjell i nærheten. Lang kjøretur (ca 3 timer) + Her må vi gå 2 timer for å komme frem. Og leie lite rom. Men turområdet er jo så bra!! Tils
 8. Det blir dagsturer av variert slag og lengde.... et par timers turer trenger vi jo ikke mat til, så blir vel turer på 6-8 timer, inkl pauser og utforskning selvfølgelig. vi skal telte i Jotunheimen (bilen i nærheten av teltet, type ved en turisthytte el.l.) i 3-4 netter for så å ha 2-3 netter i Rondane etterpå, da på hytte, sett på Brekkeseter el.l.
 9. Vi skal på fjelltur i sommer. Så hadde vi en plan om at vi foreldrene skulle spise realturmat på selve turen + div lett snacks, mens lillemann skulle spise grøt. Men nå viser det seg at han legger av seg den grøtmaten og ikke vil ha den så mye lenger. Har dere forslag til hva han kan spise? Skal vi ta med ekstra realturmat? (Lettvindt i forhold til vekt og tilberedning) Vanlig niste er jo seff. også et alt. men vi ønsker kanskje å ha med varm mat som metter godt.... Har dere erfaringer dere gjerne vil dele!?? 🙂
 10. Vi har vært på tur før, både på Sri Lanka, Glittertind og Kyrkja med lillemann så ang solkrem; det visste jeg faktisk! 😂 Som jeg skriver så sier jeg at det er en BONUS hvis vi får til å gå opp Galhøpiggen, det er ikke et mål vi har. Ang brevandring må barn være 7 år for å få være med på det, barn i bæremeis er ikke lov av grunner som du nevner. Jeg lurer i hovedsak på tips til turer og erfaringer andre har på dette. Har vært i kontakt med Spiterstulen hytte og de sier de har mange fine lette topper som vi kan gå på.
 11. Hei! Vi er en liten familie på 3 som skal ha teltferie på Spiterstulen i sommer 2017. Vi skal ha 4 netter +/- tenkte vi, og jeg søker turtips og erfaringer fra andre fjellfolk om turer med barn 2 år i bæremeis. Vi ser ikke for oss Galdhøpiggen, men tar dette som en bonus hvis vi forsøker oss og kommer opp. Jeg hører så mye forskjellig om å gå Galdhøpiggen, at den er så lang og tung tur. Kanskje ikke beste turen med kid'n i meisen.... Han elsker meisen og trives godt der. han har sittet i bæresele/bæremeis, kanskje opptil 4 g.pr. uke. siden han ble født, så han er vant til den! Spi
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.