Gå til innhold

Knutmae

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. fjell fiske for nybegynnere

  Vet ærlig talt ikke om dette kan kalles noen ABC-video, men Fluefiske til fjells kan kanskje være noe. Hjelper i alle fall på motivasjonen midtvinters, samt at det sikkert er noen ting der som er universelt uansett om en fisker med fluestang eller ikke.
 2. Jeg har den gamle versjonen, 105L. Liker forøvrig sekken veldig godt. På langtur (5-7 dager) bruker jeg topplokket som fiskeveske, i tillegg pakker jeg en sekk (lignede den linket til ovenfor) med mat og klær. På kortere turer enn dette, hvor vekt på sekk egentlig ikke er høyt prioritert har jeg aldri brukt topplokket. Er det sannsynlig å tro at løsningene på en oppdatert modell er dårligere enn tidligere, forhåpentligvis har de kanskje blitt bedre?
 3. Førstereis på Senja!

  Kan ikke hjelpe deg med å svare direkte på spørsmålene dine. Men jeg vet at det finnes en facebookgruppe som heter Fjellsport på Kvaløya. Jeg tipper det er god mulighet for hjelp i den gruppen, eller at noe der kan lose deg videre til en kjentmann.
 4. Samme specs for min del.
 5. Den store utstyrskupp-på-ebay-tråden

  Jeg oppgraderte rando-stavene mine idag (mangler "langt håndtak"), brukte tape for sykkelstyrer. Hver stav fikk noen runder nedenfor selve håndtaket. Ikke noe sprekt fargevalg, hadde bestilt svart tape. https://www.ebay.com/itm/1-Pair-Bike-Tape-Bicycle-Bar-Cork-Handle-Handlebar-Wrap-Ribbon-with-2-Bar-Plugs/401349091113?hash=item5d72451f29:m:m7Y-pwtZpV49aKFtBpwxfzA
 6. Jeg er interessert i å være med på en ny bestilling hvis det skulle bli aktuelt.
×