Jump to content

ToreW

Aktiv medlem
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

About ToreW

ToreW's Achievements

 1. Har en fem år gammel Rottweiler tispe. En kjempeflott hund. Familie vennlig, har fire barn så det var veldig viktig for oss å finne en hund med et godt gemytt. Elsker turer både sommer og vinter. Drar unger eller voksne på ski. Klarer noen kilo i kløven. Bryr seg ikke om sau eller kyr, så går stort sett løs. Elsker å sove sammen med oss i lavoo på turer.
 2. Samme rute jeg har brukt siden jeg var liten. (siste 41 år )Slet litt i "gamle" dager opp Vøringsfossen.Gammel Amazone som kokte.Turbusser som møttes og måtte rygge. Mye flott natur på veien. Kjørte denne veien forrige uke. To netter på Geilo, en på Gol, og tre netter på Beitostølen. Ca. 50 mil fra Stavanger. Fortsatte så videre over Dovre, Folldal og er nå på Tynset.
 3. Tenkt oss på fottur helgen 29 mai til 1 juni. Det blir en kombinert gåtur og fisketur, med overnatting i telt. Er det noen som er kjent i området og har noen forslag.
 4. Takk for innspill. Prøver å gå litt innover.
 5. Neste helg har vi tenkt å ta turen fra Frafjord/Månafossen inn til Blåfjellenden. Regner ikke med at det ligger noe snø igjen, men litt skeptisk til om vi kommer over ved Hulderhaugene. Noen som har vært der inne nylig ? Har tidligere gått et par ganger lenger nord. Fra Vindalen/Indredalen/Røssdalen/Øvre Espedalen på samme tidspunkt. Et virkelig flott område. Tore W
 6. ToreW

  turområde juni

  Har selv tenkt å prøve fra Lysebotn til Nilsebu og videre innover Storådalen etter sommeren. Hovedsaklig da for å fiske. Skal ut på tur neste helg men velger et annet område p.g.a. mye snø. Hvis det skulle være av interesse så har jeg kopi av artikkelen fra Rogaland Avis som har en forlokkende beskrivelse. ( Fra 2005) Har også forstått det slik at turistforeningen jobber med å ta over veien fra Auklend og innover mot Nilsebu. En av kriteriene de setter er at medlemmer da skal kunne få bruke denne veien med bil. De regner med å ha det klart til åpningen til rundt 17 mai. Neste helg har vi tenkt å ta turen fra Frafjord/Månafossen inn til Blåfjellenden. Regner ikke med at det ligger noe snø igjen, men litt skeptisk til om vi kommer over ved Hulderhaugene. Noen som har vært der inne nylig ? Har tidligere gått et par ganger lenger nord. Fra Vindalen/Indredalen/Røssdalen/Øvre Espedalen på samme tidspunkt. Et virkelig flott område. Ingen turisthytter men vi trives godt i telt.
 7. Skal ut å gå i morgen lørdag 01.09 til tirsdag. Alt er nå pakket og klart med telt. Har ikke gått på vidda før, men tenkte å prøve turen Trondsbu/Tinnhølen - Sandhaug - Rauhelleren-Stigstuv - Trondsbu/Tinnhølen for så å dra tilbake til Stavanger igjen. Lykke til på turen. Tore
 8. Takk for gode råd. Planlegger turen skikkelig i løpet av de to neste ukene. Vi kommer til å gå 1-4 september 2007.
 9. Jeg og en kamerat har tenkt å gå sommeren 2007. Har så vidt begynt å planlegge. Har ikke gått på Hardangevidda tidligere. Er ute etter flotte naturopplevelser og fiske. Har med hund og tenker oss å sove i telt, men innom hyttene for å få litt proviant. Tenkte på strekningen: Haukeliseter, Hellevassbu, Litlos,Besso,Sandhaug,Dyranut (Evt. parkere v/Tronsdbu/Tinnhølen). Tenkte å gå i midten/slutten av august. Regner med det er mildest/tørrest i denne perioden ? Har vært inne på turist informasjonen sine sider og sett på beskrivelse av turene, men har noen spørsmål jeg lurte på om noen kunne hjelpe meg med. Er det mye snø/fonn strekningen Haukeliseter, Hellevassbu ? Er det mye stigning fra Haukeliseter, Hellevassbu og Litlos,Sandhaug ? Er det mye myr strekningen Litlos,Besso ? Er det mye folk å treffe på disse strekningene ? Hvordan er det med fiske. Fått inntrykk av at mange vann er private. ? Ville vært fint med noen synspunkter om hvordan denne strekningen er. Har også vurdert "bare" på å ta en rundtur Halne Fjellsue - Stigstuv - Sandhaug - Rauhellern - Hein - Halne Fjellsue. Noen anbefalinger her ? Noen andre anbefalinger.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy