Gå til innhold
  • Bli medlem

Ahorn

Aktiv medlem
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Ahorn

  1. Hei. Jeg har inntrykk av at det er mye klegg i Trøndelag i år. Hvordan er forholdene i Sylan?
  2. Hva er det som gjør at det ikke er praktisk? Er det at den må tømmes for luft for å få tilgang?
  3. Hei. Jeg skal kjøpe en Pacraft, men har ikke klart å bestemme meg for om den skal ha Tizip. Hva er erfaringene med dette? Blir det brukt, og hvordan er levetida?
  4. Skal en tur til Snøheim med barna. Er det noen gode fiskevann i nærheten?
  5. Noen som kjenner forholdene i Barnas naturverden? Er hyttene godt besøkt, slik at vi bør ta med telt, og hvordan er forholdene mht. insekt?
  6. Hei. Skal en tur til Hjerkinn i august. Noen som kjenner til fiskevann i området? Satser på å ta med barna på 2 og 6 år, så det kan ikke være veldig langt fra vei.
  7. Takker for utdypende svar :-). Bestilte en Silva Ninox 2x idag. Den skal være bitteliten uten ekstra batteripakke, men gir ikke like mye lys Nitecorelykta.
  8. Noen som har erfaring med hodelykten Silva Cross Trail 3X? Min gamle Led Lenser H7 har tatt kvelden og jeg er på jakt etter en erstatter som tar liten plass i sekk og lommer. Den skal primært brukes til kortere turer i skogen om høsten og vinteren. Er Silvalykten egnet til formålet?
  9. Beskrivelsen passer svært bra :-). Da satser jeg på at dette er en god vinterpose som bør beholdes. Takker for svar.
  10. Vi har «arvet» en ajungilak 4000-nanok sovepose, men finner ingen informasjon om den. Er det noen som har kjennskap til hvilke temperaturer den egner seg i?
  11. Noen som kjenner til barnevennlige teltplasser ved Trondheimsfjorden? Er primært på jakt etter plasser på sørsiden av fjorden, men tar også i mot andre tips
  12. Supert. Merket ikke knott i lavvoen.
  13. Takker for svar. Det er tydeligvis delte erfaringer. Vi har hytte i området der lavvoen skal settes opp, og har aldri vært plaget med at knotten kommer inn. Slår opp lavvoen i kveld, og ser om knotten liker teltlivet :-).
  14. Planlegger en natt i lavvo i et område med mye knott. Det sies at knotten ikke går under tak. Har dere noen erfaring med dette? Risikerer vi å bli spist opp av den?
  15. Jeg bruker denne på kløyveøksa: http://www.fiskars.no/Produkter/hagearbeid/reservedeler-vedlikehold/fiskars-xsharp-oeks-og-knivsliper-1000601 Funker for min del.
  16. Litt underlig egentlig. Skittfisk og Fjellsport skriver i epost at bag er ekstrautstyr som ikke følger med. Helsport skriver i epost at de leverer ovn med bag.
  17. Venter i spenning på erfaringer. Vet du om det følger med bag? Har kikket litt på ovnen til Helsport, og der virker det som bag er tilleggsutstyr.
  18. ah. Leste ikke hele tråden før jeg postet
  19. Ser du fyrer i ovnen uten å åpne bunnduken. Går det greit?
  20. Hvordan er stabiliteten på frisports toppmatete ovner? På bildene ser de ganske smale og høye ut.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.