Gå til innhold
  • Bli medlem

Mari K

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Ja, har sett dette, og det er heilt utruleg at det går an. For nokon idiotar, både av omsyn til den manglande respekten for dyrevernet og den norske omdømmenedbrytingen dei står for. Bli oppgitt..
  2. Gleder meg til å ta traversen på nytt til sommaren. Flott arbeid dø gjer!
  3. 1. Alder: 23 år Navn: Mari Hjemsted: Valdres 2. Første toppen var Tjønnholsoksle 12 mai i 2000, frå Leirungsdalen på Valdresflye. 3. Har pr. idag 113 topper med p.f >20m, og det er dette kriteriet min samling tar utgangspunkt i. Total liste er nå på 272, men den endres stadig ettersom nye målinger blir tatt. 4. Hva som er flotteste topptur sålangt? Hm..det blir vanskelig plukke ut èn tur, men er glad i vårskiturer, så minner fra toppsamling på Smørstabbrean og Hestbreapiggplatået står høyt i kurs. Må ha min dose "rangling" om sommeren, og Austabotntindtraversen i august 2004 er noe av det jeg gjenopplever ofte. Husker også Semeltind i 2005 veldig godt, mest pga solnedgangen på toppen, men også fordi bakken opp hit etter å ha kommet fra Søre Hellstugutind var temmelig drøy etter en lang dag. Gleden når jeg nådde dagens siste topp ble desto større. 5. Hvorfor jeg samler? Morsomt å ha noe å strekke seg mot og fordi jeg liker å gå. Å gå i fjellet og særlig opp på toppene har stor overføringsverdi til mye annet i livet. Blir rett og slett sterk av det, fysisk og ikke minst psykisk, en opptur på alle måter. 6. Prøver å ta resten før jeg bikker 30år el. helst før det baller på seg med unger og diverse. Tror dette er ganske realistisk med dagens progresjon (ca. 25-30 per år). Største hinderet akkurat nå er at jeg tar utdanning utenfor Valdres og derfor ikke har den kjappe adkomstmuligheten som jeg er vant til. 7. Begynte med at jeg hadde valgfag "Fjelleik" på den videregående skolen jeg gikk på. Å få godkjent hundrevis av timer i fjellet som skoletimer var helt supert! Jeg ble helt hekta på å være ute å "leike" meg i fjellet. Senere har vel blant annet valg av samboer ført til at akkurat det med å samle på topper har blitt hobby nr.1.
  4. Flott turrapport! Gikk turen motsatt vei i 2004. Et av de flotteste turminnene. Husker å ha høy puls etter å skrå nedover tørre sva mot pinakelen. Tør nesten ikke tenke på hvordan disse må ha vært i regn. Barskinger!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.