Gå til innhold
 • Bli medlem

fullfart

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  19
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

fullfart vant dagen sist 20. november 2015

fullfart hadde mest likt innhold!

Om fullfart

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

909 profilvisninger
 1. Dobbel Ticket to the Moon. Jeg har også et Exped SynMat 7. Jeg droppet å ta det med i natt da og valgte det gamle sammenrullbare. Det angret jeg på.
 2. Vi prøvde oss på første natt i hengekøye natt til i dag. Det endte med at vi pakket sammen kl. 3. Jeg hadde en iskald rumpe og fikk ikke sove. Så en under quilt må til. Evt også et annet liggeunderlag/noe annet inni hengekøya. Problemet var ikke posen(e), jeg var god og varm alle andre steder enn i rumpa. Så! Har noen noe tips. Fant en på hektapåtur, ellers lite å spore i norske nettbutikker. Hvor har andre kjøpt sine og hvilke vil folk anbefale? Jeg er en frysepinne av dimensjoner når det kommer til denne kroppsdelen, så tar den varmeste som er. Kan sikkert bruke den sommerstid også men
 3. fullfart

  fullfart

 4. Meld deg på en av DNT sine turer i påsken? Rimelig trygt siden en går med turleder
 5. Fjellski med stålkanter er i boks. Jeg blir nemlig 30 ( ) midtveis under turen. Så nye ski ble bursdagsgave til meg selv. Åsnes Amundsen. Ellers er utstyret på plass, så ingen fare for at jeg skal fryse. Håper folk stiller ganske likt utstyrsmessig. Håpløst av folk å stille på en slik tur med racingski. Nå skal det da sies at når vi kom frem til Gjendebu i sommer kom vi i snakk med noen som hadde gått over Besseggen samme dag som noen hadde blitt hentet ned med helikopter fordi de gikk på Crocs... Så at noen kan finne på slikt er kanskje ikke sjokkerende.
 6. Hei, Skal kjøpe meg vindsekk og pakker i så henseende kun for meg. Har fundert på hvorfor jeg skal kjøpe for en eller flere (selvsagt handy i mange settinger for to eller flere, men siden vi er flere venner på tur så står jo folk for eget utstyr). Har vurdert denne: [Hidden Content] da jeg liker tanken på å bære for det JEG trenger, men så tenker jeg også at det nok ikke er så dumt å ha muligheten til å redde flere om behover er der. MEN, det medfører mer vekt. Både vekten og til dels prisen (uten at det i seg selv er et issue) dobles jo. Søndagens dilemma deraltså..
 7. Det kan kanskje tillegg at jeg har vært speider og speiderleder i mange år, har sovet mye ute og vært mye på tur i mitt liv. Bare ikke hytte til hytte på vinteren. Jeg er over snittet godt trent, rimelig glad i motbakkeløping og passe sta. Jeg tror dette skal gå rimelig bra. Planen for at turen skal bli dødsbra er å ta en god del treningsturer med gradvis tyngre sekk. Det er enda fire måneder til.
 8. Det har jeg, men mest i løyper. Men jeg tipper vel at når jeg går 25 km og en solid dose stigning på 2.5 time uten problemer så skal jeg også klare 25 km i kvista løype på en hel dag. Dagsturer blir det. Tenker å gå igjennom Nordmarka som forberedelse. Ihvertfall.
 9. Heisann, Jeg har gått en god del på ski i mitt liv, men har aldri gått hytte til hytte med ski på beina, kun til fots. Nå selger mor hytta og jeg er ikke like happy over det, så derfor vil ha noe kult å se frem til å påsken. Derfor lurer jeg på om jeg skal melde meg på DNT sin påskeskitur over Hardangervidda ([Hidden Content]) Den er definert som krevende, men krevende turer sommertid er ikke noe problem. Jeg har gått en del med sekk, er i god fysisk form, habilt god på ski og fikser i så måte uten problemer 27 km. Særlig når det også tar hele dagen. Jeg kan fint fly 25 km
 10. Jeg har lite lyst på flytende OMO sportsvaskemiddel (som lekker) i sekken gitt... Har noen i Osloområdet kommet over en butikk som selger disse reiseposene med biotex. Jeg har lett halve sentrum rundt nå
 11. Funker dårlig når ferien er nå.. Må finne en annen rute.
 12. Og jeg som hadde tenkt meg dit om en ukes tid... #pokkerssnø
 13. Takk! Vurderer også Fondsbu - Gjendebu, båt til Memurubu - Glitterheim - Glittertind - Gjendesheim. Eller bare se snøsmeltingen an.. Det er jo en uke til.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.