Gå til innhold
  • Bli medlem

fullfart

Aktiv medlem
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Alt skrevet av fullfart

  1. Dobbel Ticket to the Moon. Jeg har også et Exped SynMat 7. Jeg droppet å ta det med i natt da og valgte det gamle sammenrullbare. Det angret jeg på.
  2. Vi prøvde oss på første natt i hengekøye natt til i dag. Det endte med at vi pakket sammen kl. 3. Jeg hadde en iskald rumpe og fikk ikke sove. Så en under quilt må til. Evt også et annet liggeunderlag/noe annet inni hengekøya. Problemet var ikke posen(e), jeg var god og varm alle andre steder enn i rumpa. Så! Har noen noe tips. Fant en på hektapåtur, ellers lite å spore i norske nettbutikker. Hvor har andre kjøpt sine og hvilke vil folk anbefale? Jeg er en frysepinne av dimensjoner når det kommer til denne kroppsdelen, så tar den varmeste som er. Kan sikkert bruke den sommerstid også men var med en lettere pose inni. Tips tas i mot med takk. Og godt nytt år!
  3. Meld deg på en av DNT sine turer i påsken? Rimelig trygt siden en går med turleder
  4. Fjellski med stålkanter er i boks. Jeg blir nemlig 30 ( ) midtveis under turen. Så nye ski ble bursdagsgave til meg selv. Åsnes Amundsen. Ellers er utstyret på plass, så ingen fare for at jeg skal fryse. Håper folk stiller ganske likt utstyrsmessig. Håpløst av folk å stille på en slik tur med racingski. Nå skal det da sies at når vi kom frem til Gjendebu i sommer kom vi i snakk med noen som hadde gått over Besseggen samme dag som noen hadde blitt hentet ned med helikopter fordi de gikk på Crocs... Så at noen kan finne på slikt er kanskje ikke sjokkerende.
  5. Hei, Skal kjøpe meg vindsekk og pakker i så henseende kun for meg. Har fundert på hvorfor jeg skal kjøpe for en eller flere (selvsagt handy i mange settinger for to eller flere, men siden vi er flere venner på tur så står jo folk for eget utstyr). Har vurdert denne: https://www.fjellsport.no/produkter/turutstyr/fjellsikkerhet/vindsekker/pieps-bivi-bag-mfl-single.html da jeg liker tanken på å bære for det JEG trenger, men så tenker jeg også at det nok ikke er så dumt å ha muligheten til å redde flere om behover er der. MEN, det medfører mer vekt. Både vekten og til dels prisen (uten at det i seg selv er et issue) dobles jo. Søndagens dilemma deraltså.. Hva tenker folk?
  6. Det kan kanskje tillegg at jeg har vært speider og speiderleder i mange år, har sovet mye ute og vært mye på tur i mitt liv. Bare ikke hytte til hytte på vinteren. Jeg er over snittet godt trent, rimelig glad i motbakkeløping og passe sta. Jeg tror dette skal gå rimelig bra. Planen for at turen skal bli dødsbra er å ta en god del treningsturer med gradvis tyngre sekk. Det er enda fire måneder til.
  7. Det har jeg, men mest i løyper. Men jeg tipper vel at når jeg går 25 km og en solid dose stigning på 2.5 time uten problemer så skal jeg også klare 25 km i kvista løype på en hel dag. Dagsturer blir det. Tenker å gå igjennom Nordmarka som forberedelse. Ihvertfall.
  8. Heisann, Jeg har gått en god del på ski i mitt liv, men har aldri gått hytte til hytte med ski på beina, kun til fots. Nå selger mor hytta og jeg er ikke like happy over det, så derfor vil ha noe kult å se frem til å påsken. Derfor lurer jeg på om jeg skal melde meg på DNT sin påskeskitur over Hardangervidda (https://www.dntoslo.no/aktiviteter/824479/vis/) Den er definert som krevende, men krevende turer sommertid er ikke noe problem. Jeg har gått en del med sekk, er i god fysisk form, habilt god på ski og fikser i så måte uten problemer 27 km. Særlig når det også tar hele dagen. Jeg kan fint fly 25 km tur i treningstempo. Hva tenker dere? Er dette lurt? Eller er det kun for "erfarne"?
  9. Jeg har lite lyst på flytende OMO sportsvaskemiddel (som lekker) i sekken gitt... Har noen i Osloområdet kommet over en butikk som selger disse reiseposene med biotex. Jeg har lett halve sentrum rundt nå
  10. Funker dårlig når ferien er nå.. Må finne en annen rute.
  11. Og jeg som hadde tenkt meg dit om en ukes tid... #pokkerssnø
  12. Takk! Vurderer også Fondsbu - Gjendebu, båt til Memurubu - Glitterheim - Glittertind - Gjendesheim. Eller bare se snøsmeltingen an.. Det er jo en uke til.
  13. Jeg hadde tenkt å utfordre meg selv til en flerdagers alene i Jotunheimen, og skal i utgangspunktet dra til Fondsbu om en uke. Det er flere år siden jeg har gått med sekk i fjellet, men jeg er rimelig godt trent kondismessig (løper halvmaraton) så er forbedret på at dette skal gå fint, selv om det å gå langt med sekk vil bli en overgang den første dagen. Er gammel speider, så har mye erfaring, bare at den ikke har blitt like mye brukt de siste årene. Nå er det jo imidlertidig mye snø i fjellet, og jeg vurderer å legge om ruta. Eller finne et annet område. Har noen noe gode tips? Vil helst innom betjente hytter, for skal gå uten mat.
  14. Jeg skal på flerdagerstur i Jotunheimen, og er usikker på om jeg skal belage meg på Norrøna Bitihorn Dri1 jakka mi som vindjakke, eller om jeg skal kjøpe en lettere/mindre regntett. Skalljakka blir jo til når det (forhåpentligvis ikke) regner, så jeg behøver ikke i utgangspunktet Dri-membranen. Jeg bruker jakka mye i lett regnvær, og den funker fett til det, men er litt usikker på hvor god jeg synes den er mtp. fukttransport alene. Har ikke gått lange turene med den til nå. Har noen erfaring over flere dager eller mtp. fukttransport?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.