Jump to content

4jazz

Aktiv medlem
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by 4jazz

 1. Hvis du ikke finner et passende telt for kvalitet, plass, vekt og lommebok på tarptent.com, finner du det aldri. Scarp er blant annet brukt i kastevinder på 40 m/s. Søk på Tarptent på Google og du finner alle svar. Egen hundeplass kom de med i fjor til og med. Mange her på forumet bruker dem. Meg inklusiv.
 2. Her er film nr to laget 3 år etter den første filmen publisert her i 2015. Som du kan se under. Ideen var å gjenskape den første turen og filmen 3 år etter. Her er første filmen https://youtu.be/CKhz56dHpdU
 3. Gratulerer med topp telt. Elsker scarpen min.
 4. Utrolig nok kom jeg over Helinox stolen på Sandvika Senter idag. Jeg skjønner hva du mener med å skli litt nedover i den. Jeg var spent når jeg satt meg ned. Visulet ser man ikke forskjell. Og Helinox var lik å sitte i. Det har litt med å plassere rompa godt inn i stolen og ikke skli seg ned. Vinkler, bredd og rygg og alt virket på samme måten. En bitteliten ørliten forskjell på vinkelen fra rompa opp til knærne hvis man prøver å merke forskjell, men det kan være psykologisk, men den er så liten (hvis den i det hele tatt er der, jeg tok jo ikke med min stol og satte ved siden av) at det sikkert er forskjell på hvor bred og tung man er når man sitter i stolen og trekket blir presset ned. I hvert fall kjøper jeg heller 4 slike for priaen av en Helinox. Så for de som lurer, ikke lur.
 5. Var ute en helg og denne helgen fikk Oslo sitt første sommervær med nærmere 25 grader. Denne gangen skal du slippe å høre tullprat fra meg, men valgte en annen filmløsning som skal forsøke å formidle stemningen ved å være ute.
 6. Fikk stolen nå. Akkurat som forventet . Meget solide stenger, samme plastjoints, samme solide stofftrekk og skikkelige sømmer og solid forstrekning der setetrekket festes på stengene. Og ikke minst samme vekt. Kan ikke se forskjell fra Helinox One Chair, bortsett fra at oppsettingsinstruksjon ikke er printet inne i bagen. Og mangler logo seff.
 7. Bestilte akkurat denne fra Aliexpress som jeg forøvrig kjøper mye bra turutstyr fra. Ikke umulig at disse produserer Helinox one chair. http://www.aliexpress.com/item/High-Quality-Portable-More-Stable-Folding-Chair-Beach-Seat-Lightweight-Seat-for-Hiking-Fishing-Picnic-Barbecue/32583884655.html?spm=2114.13010208.99999999.261.NDKPWC
 8. Det er sti fra Finnerud nordsiden, men valgte veien tilbake.
 9. Viktor6 det geniale med Scarp 1 er at de på nyåret tilbyr to innertelt hvorav det nyeste er bredere og gjort plass til 2 personer. Sjekk tarptent.com.
 10. Ups! Så i etterkant at du har kjøpt deg telt. Så ikke les denne..........Jeg henger meg på her. Har Scarp 1 og kan ikke tenke meg et bedre telt med gjennomtenkte smarte løsninger. Over hele verden er det Tarptent-brukere. Mange har hatt Scarp i 45 sekundermeter vind. 2016 modellen har til og med utvidet innertelt. Velg solid mesh for bruk i Norge. Seam sealingen er bare gøy (bland transparent silikon med white spririt), men du kan få Tarptent til å gjøre det for deg. Selv om du ikke skal bruke det om vinteren er det lurt å ta med cross poles. Var selv ute i snøfri desember med tæle i bakken.Da er det greitt med selvstående telt. Og på fjellet med skrinn jord.
 11. Takk for det. Må si Monsen er en inspirator, ikke minst den ærlige måten han lager turfilmer på.
 12. Det er et fantastisk kamera som heter Sony RX100, jeg redigerer på mac i Final ut og primusen er Whisperlite. Veldg stille i forhold til andre typer.
 13. Sitter på fredag i sofaen. Jeg hadde planlagt før i uken å dra ut på kvelden fredag med hodelykt for overnatting, men drøyde da jeg gruet meg til mange timer i mørket alene. Og ikke minst etablere camp i mørket. Så leste jeg Sigri Sandbergs fantastiske artikkel i A-magasinet om å dra ut på tur i mørket alene. Jeg bestemte meg å dra dagen etter uansett. Sigri hjalp meg. Her er filmen.
 14. Fikk ikke til linken som vindu. Her er den
 15. Dette er en film fra en tur til Øyvann i Nordmarka. Jeg viser litt av dagens utstyr og ellers hvor fint det er å ta en telt-tur i marka. Det er også en lokkefilm for å vekke opp gamle kamerater jeg har vært på på tur med i gamle dager.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy