Gå til innhold
  • Bli medlem

Fjelljentaaa

Passivt medlem
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

5 Neutral

Nylige profilbesøk

1 170 profilvisninger
  1. Fulgte rådet med å slå av kontinuerlig puls på klokka, da ordnet det seg 👏🏻👏🏻👏🏻
  2. Dette har jeg prøvd. Får beskjed om at beltet er tilkoblet klokka, men når jeg har pulsbeltet på og tar av klokka så vises ingen puls på klokka.
  3. Takk for tips! Da skal jeg undersøke dette 👍👍👍
  4. Tusen takk, da fungerer den fint med polar beat!! 🙂👍👍 Forsøker å få den til å fungere med min polar ignite også men får det ikke til.. det står at klokka er tilkoblet pulsbeltet, men den viser bare pulsen fra klokka.. noen tips? Ser du ikke har polar klokke da, men spør likevel jeg da 😁
  5. Det er Flow appen jeg har. Da skal den andre prøves. Tusen takk!!
  6. Takk for mange gode tips!! Har en polar app som jeg synkroniserer klokka mi med, men har ikke funnet noen plass der jeg kan koble den direkte til beltet..
  7. Enkelt råd som er verdt å prøve, tusen takk!! 🙂
  8. Har fuktet, men spørs om jeg må prøve gjøre det igjen å få det bløtere.. frustrerende er det iallefall..
  9. Muligens litt utenfor fjelltema men spør likevel.. Noen som har erfaring med å koble pulsbelte H10 med Polar Ignite? Jeg får koblet den til, fikk spm og koblet til men ser ikke på noen måte at det er tilkoblet.. Fjerner klokka fra hånden, da vises bare teksten "nåværende puls" uten noen puls under der..
  10. Har ei Norrøna jakke som tapen har falt av. Jakka er kjøpt brukt. Skulle hatt nyttig tips til lim for å få limt den igjen. Noen som kan hjelpe? Jeg vet jeg kan sende den inn til Norrøna å få det gjort der, men 800 kr føler jeg ikke jakka er verdt.. Dvs jeg skal selge den og håper å få 7-800 for den, da koster jeg ikke på 800 kr fir å si det sånn..
  11. Fungerer Garmin Fenix 5 som en vanlig gps? Blir kartet greitt å se eller blir det litt smått?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.