Jump to content

TL

Blogger
 • Posts

  483
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

TL last won the day on November 19 2020

TL had the most liked content!

Reputation

235 Excellent

About TL

 • Birthday 05/26/1972

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Fjellturer, lokalhistorie, data, m.m.
 • Location
  Bodø

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Igjen vil jeg takke for konstruktive innspill. For de som har lyst å se hvordan det hele endte, så har jeg skrevet noen ord om dette på turbloggen min: https://helgetur.net/2020/11/18/visthus-klemetskardet/
 2. Mange gode tips her. Nå har jeg bestemt meg for å dra tilbake til dette stedet for å gjøre et helhjertet forsøk på egen hånd. Diverse fiskeutstyr, m.m. i sekken. Kommer tilbake med info om hvordan det gikk. Takk for gode tips og ideer
 3. Ja, kløfta går rett nedover, og jeg syntes å kunne skimte bagen der den lå nede i mørket. Vekta er vel litt over det et vanlig speilreflekskamera veier. Mulig jeg blir å ta turen tilbake selv, da stedet kun ligger 2,5 km fra sivilisasjonen. Men så er det å ha rett utstyr med seg da. Her er jeg i tenkeboksen - og trenger innspill.
 4. Ja, det er kanskje det lureste. Takk for svar.
 5. Hei! Var så uheldig/ klønete å miste kamerabagen med kamerautstyr ned i en vel 3 m dyp bergsprekk. I og med at jeg var alene på tur tok jeg ikke sjansen på å åle meg ned i bergsprekken. Min første tanke var å ta kontakt med lokale for å få hjelp til å få opp kamerabagen, men er litt i tvil om dette er måten å gjøre det på. Oppdraget er jo ikke helt uten risiko. Burde man kanskje heller konsultere profesjonelle. Hva vil dere anbefale?
 6. TL

  Fjellstøvler 2020

  Takk for godt tips, Kjell Iver Får kanskje avvente litt og følge med.
 7. TL

  Fjellstøvler 2020

  Takk for et godt og utfyllende svar Spørs om jeg må opp i pris, ja...
 8. TL

  Fjellstøvler 2020

  Hei, Har søkt litt både her på FF og ellers angående fjellstøvler, men har ikke konkludert ennå. Jeg er på utkikk etter gode allround-støvler som skal brukes i variert terreng (toppturer/ ukesturer med tung sekk/ enkle dagsturer i skogsterreng, osv.). Fjellstøvlene må ha god støtte rundt anklene og solid såle med godt grep. Vekt er underordnet. Mye viktigere er at de tåler stor belastning. Håper å holde meg under kr. 2000,-, men ikke en absolutt grense. Tips?
 9. Ble denne turen gjennomført? Ideen var i hvert fall original og spennende
 10. Jeg vet ikke om du, @Kjell Iver har noen formening om hva som kan være årsaken til at kartet ikke kommer fram? En flott og nyttig tjeneste er det i hvert fall for oss som har tursider og blogger.
 11. Heisann! Noe er feil med turkartet. Det vises rett og slett ikke lenger på bloggen. Har også sjekket andre blogger som benytter seg av denne tjenesten - med samme resultat der.
 12. https://www.fjellforum.no/tripReport/?filter=getByUser&member_id=1580&embed=1&lat=66.19518&lng=12.80182&zoom=10 Oppdatering av turkartet: Samtlige turrapporter fra 1990 - 2017 er nå plottet inn i Fjellforums turkart (531 stk.). Lenker til gamle HTML- og PHP-baserte sider er fjernet, og byttet ut med lenker til responsive / mobilvennlige sider. Ha en god dag
 13. Hei igjen, Har visst kommet litt ut av det, men hvordan er det man fjerner innplottede turrapporter fra Turkartet? Har tenkt å fjerne en del eldre sider, og erstatte de med nye.
 14. Turrapport fra Tonnesfjellet på Helgelandskysten, natt til 21. mai 2017 🙂 http://helgetur.net/2017/06/01/tonnesfjellet/
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy