Gå til innhold
  • Bli medlem

Fredrik92

Aktiv medlem
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Alt skrevet av Fredrik92

  1. Kjøpe disse skoene for ett par mnd siden, hos magasinet.no. Må først å fremst si jeg er veldig fornøyd med servicen hos Magasinet, måtte bytte størrelse 3 ganger før jeg fant den som passet helt "perfekt". Betalte aldri noe ekstra frakt og siste leveringen ble sendt med budbil da jeg skulle på tur den helgen. Heller ikke da måtte jeg betale noe mer! Uansett, nå er skoene gått inn, prøvd ut i skog og fjell terreng, samt grusveier. Er meget godt fornøyd med disse skoene/støvlene. Gode snørings muligheter. Systemet som er brukt på denne skoen(også mange andre modeller) tillater deg å snøre den nedre delen av skoen separat fra skaftet. Når du drar til skoen over rista og "låser" anklen i skoen er det to låser som listene går i før du drar til skaftet. Dermed kan skoen sitte tett rundt rist og ankel, men løst rundt leggen. Dette kan man jo også gjøre ved å knytte lissene en ekstra gang rundt anklen før man snører vidre opp, men det gjøres veldig enklet med dette systemet. Sålen på skoen er tykk og hard, men samtidig myk der den må være det. Denne kombinasjonen gjør at det er veldig behagelig å gå selv i steinrøysa. Skoen er i goretex og derfor vanntett, men at den puster er tull!. Ble mye dette her, men alt i alt, skoen anbefales. Eneste negative er prisen på godt over 2500kr.
  2. Skaff deg ett metall lokk, størrelse må du se selv. Eneste viktige med dette lokket er at det må være en god pipe på det, og en rist i toppen av pipa så ikke Stein kan sprute ut. Pipa vil også fungere som "helletut" for vannet. Grav ett passe stort hull i bakken. Fyr opp ett bålet og varm noen stein, hiv så steina oppi hullet. Plasser lokket over. Vet ikke om dette funker eller i det hele tatt er realistisk, men kult prosjekt! Gøy å synse litt:P
  3. Bursdagsgave til dama. Fjellreven Nuuk parka. Trodde jeg var kjempe smart og bestilte denne fra Tyskland for 3000kr, ordinær pris i Norge er 4299,-(ca). Men etter ekstra frakt og tollavgifter kostet jakka 4768,- føler meg lurt.....av meg selv! Jakken falt hvertfall i smak hos dama:D
  4. Gi han en gavekurv med god tur mat, litt godt å drikke og ett gavekort på barnepass, så kan kose seg mens han dyrker en av hobbyene sine! Vet at jeg selv hadde satt veldig pris på det, har selv en liten på 6mnd. Blir lite tid til sånt da..
  5. Takker igjen for mange gode svar! Nå var vi på tur fra Fredag til Lørdag, det gikk igrunn kjempe bra. selv med regn og vind styrke 10, koste dama seg på tur. Fulgte mange av de gode rådene jeg har fått her, og må takke dere, det funket:) Jeg pakket sekken, handlet god mat og tok med godt å drikke. Hun fikk den varmeste soveposen og det opplåsbare liggeunderlaget, gikk i tillegg til innkjøp av lakenpose hun kunne ha i posen. Vi gikk ikke langt, 2 timer hver vei. Fikk lånt ett større telt enn det jeg har selv. (ekstra tak høyde). Bærte med meg litt ved, men bare nok til at vi kunne fyre bål med en gang vi kom frem, så gikk vi ut å sanket litt ved, satt opp teltet, dvs hun satt opp teltet, spurte så fint om ikke hun kunne prøve seg. Fikk oss litt vin og øl, god mat og en litt mytisk stemning utpå kvelden, regnet ga seg og tåka la seg over vannet der vi campet. Koselig å sitte under tarpen med bål, god drikke og full mage. Eneste som manglet var en stjerneklar himmel... Resultatet av denne turen er at vi om 3 uker skal prøve oss på en hel helg ute(hvis været holder seg), og kanskje også ha tusta med oss en av nettene. Dette ga ikke mersmak bare for henne, det må sies, gleder meg som en helt til neste tur!
  6. Ble en liten tur innom den lokale sportsbutikken i går. (Intersport) Der hadde SELVFØLGELIG 50% på halve butikken.... Dama fikk seg nytt Devold ull-undertøy (450 kr for begge deler) Jeg fikk meg en hyggelig handel på en Norrøna Svalbard flex1 bukse. (699kr)
  7. Okei, det høres bra ut. Jeg bare stusset på det siden det stod noe i en og noe annet i den andre. Takk for svar:)
  8. Hei! Fikk akkurat min nye Arcteryx Theta bukse i posten, men reagerte da det står "made in China" på merke lappen. Har jakka i samme serie, men i den står det "made in Canada". Begge plagene er kjøpt hos Fjellsport.no. Er det noen som vet om det er forskjell på om det er lagd i Kina eller Canada, når det gjelder arcteryx? Takker for svar!
  9. Hehe.. Ho er glad i å være ute, og glad i å trille tur med lille tusta, glad i å gå tur sånn sett, men med asfalt under beina. Snakket litt med henne nå, etter mange gode tips her, og nå blir det en prøvetur til helgen. Hvis dette går bra så er KAN det jo hende vi får til fler turer:). Takker igjen!!
  10. Har selv gorilla tape og ikke gaffa. Men sjeldent det blir brukt. Liker også å ha med nål og litt tråd, kan være kjekt å ha noe å reparere med, tar ikke så veldig mye lenger tid å sette to sting i jakka/buksa hvis du får rift enn å tape det. Holder også mye bedre. Har også alltid med en liten øks, klarer meg helt fint med den og en vanlig kniv. Tarp er ett must!
  11. Det kan veldig fort vise seg å være sant.. Har ikke sett på det fra den synsvinklen. Definitivt noe jeg skal ta opp med ho, så kanskje det blir tur allikevel:). Jeg er mer enn villig til "jenke" meg ang hva som er tur så lenge det betyr at vi får noen fine opplevelser sammen:) Takk for svar!
  12. Takker for mange gode svar. Skal definitivt prøve meg på litt godværsturer, håpe dette gir mersmak. Jeg trives selv best når de rusker litt i luggen på tur (litt sær). Kanskje også kjøpe litt fancy utstyr til ho, spille på samvittighet hvis ho ikke bruker det:P. Uansett mange takk for gode innspill!
  13. Det er ett evigvarende problem (her i huset), jeg vil gjerne på tur, og gjerne ha med dama, men det er så å si aldri interessant for ho å bli med. Har prøvd det meste, trenger hjelp! Noen gode forslag?
  14. Svidd hull i lønningsposen denne uka. Kjøpt inn ny jakke av type Arcteryx Theta SVX(på tilbud) Har også kjøpt tilhørende bukse Arcteryx Theta SV(blodpris) Alt er testet, må si meg veldig fornøyd!!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.