Gå til innhold

HansM

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Helt oki å telte langs veien i Venjedalen! Vi startet såpass tidlig og kom såpass sent tilbake at det uansett ble liten tid til teltkos.
 2. På vei til Romsdalen med telt og klatreutstyr meldt mye vind fra sør sør/øst. Har noen av dere tips til et sted det kan være fint å telte? Og: tips til en klatrerute opp mot grad 5 som kan gås i mye vind? Evt. En vanlig fin fjelltur. Hvor kan jeg evt. Finne info? (Har føreren)
 3. Hei! Tenkte kanskje bruke vågåmo som base for å gå en topptur neste lørdag og søndag. Noen som har tips til turer? Hva med fks. Loftet? Riktig god helg!
 4. Tusen takk for gode tips! Kom gjerne med flere!
 5. Hei, Drar 5 dager til Chamonix i midten av mars. Har med turorientert rando-utstyr og håper på å få både en tur med overnatting og litt god heisbasert kjøring. Noen som har tips til: - Guide? - Turer man kan gå på egenhånd med konservativ holdnign og grunnleggende kunnskaper om snø? - En todagers rando-tur med overnatting? - Områder med god kjøring utenfor løypene? - Spisesteder? - Gode butikker? - Andre ting det kan være kult å gjøre i Cham?
 6. Tusen takk for svar! Ståle Sæther: Forstår at mobilen har betydelig dårligere batteri-levetid enn håndholdte. Har du erfart flere nevneverdige forskjeller på GPS eller kart på mobilen vs den tradisjonelle håndholdte? Stig Erik: Ser du skriver at den "erstatter" den håndholdte GPS'en, men at du savner sporing. Hva menes med sporing? Er det funksjonen som merker av hvor du er på kartet?
 7. Hei! Jeg er på utkikk etter en håndholdt GPS som kan supplere kart og kompass på ski- og fotturer. Ser at det er ganske få oppdaterte tester på nett. Nå har jo smarttelefonene blitt robuste og fine. Forsøkte å bruke Navida på mobilen i sommer, men det ble bare rot. Har noen av dere erfaringer med kart og GPS i form av app til telefonen? Hva blir forskjellen på den "tradisjonelle" håndholdte GPS-en og en mobil med en app?
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.