Gå til innhold
  • Bli medlem

gullbrekken

Passivt medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral
  1. Det lurer jeg også på. 9 dager til jeg tar båten over Namsvatnet Håper det ikke er for tidlig enda.
  2. Takker for rapport! Det ser jo meget lovende ut det der. Satser på at isen har forsvunnet når vi skal dra den 26. juni. Tenkte oss kanskje inn til Litle Kjukkelvatnet og områdene rundt. Tror du isen har gått her om 23 dager?
  3. Noen med en rykende fersk snørapport fra Børgefjell på luringen? Statskog har ikke oppdatert siden slutten av april. Kristen Gislefoss & co kan melde om varmt og flott vær de kommende dagene.
  4. Maks 5 pr kunde på storfegryta står det i kundeavisa.
  5. Er også på utkikk etter en Bergans Alpinist eller Powerframe. Noen som vet om XXL får inn disse igjen til samme pris? Finner dem ikke på nettbutikken for øyeblikket. Har sendt mail til kundeservice, så håper på svar i løpet av dagen.
  6. Hei! Vi er en kompisgjeng på fire som planlegger en ukestur til Børgefjell i slutten av juni (drar 26. juni). Vi tenkte å dra inn til Kjukkelvatna hvis snøforholdene er gode, hvis ikke har vi Beinvatna lengst sør i nasjonalparken som et alternativ. Stekenjokkområdet frister kanskje mest, men det får vi besøke senere siden vi drar såpass tidlig. Håper noen kan rapportere i løpet av neste uke hvordan snø- og isforholdene er både rundt Kjukkelvatna og Beinvatna. Ser i hvertfall lovende ut med temperaturer på rundt 15 grader hele neste uke. Synd vi må dra såpass tidlig, men med årets vinter så kan det jo hende at vi berger for det værste av både snø og insekter. Vil samtidig takke Bjarne for en fantastisk turblogg som er blitt lest x antall ganger i løpet av våren, og som har motivert oss for å besøke flere fine fiskeområder i Norge
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.