Jump to content

Yrvinn

Aktiv medlem
 • Posts

  77
 • Joined

 • Last visited

About Yrvinn

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Yrvinn's Achievements

 1. Skal ta med ungene på første turen på Galdhøpiggen nå til helgen. Tenkte å gå fra Spiterstulen da det er en ganske overkommelig løype. Noe som vet hvordan føret er? Er det mye snø eller greit fremkommelighet til fots?
 2. Har funnet noen tråder som omhandler Nordic Cab (nordiccab.no), men ingen som gir noen klare meninger eller erfaringer om produktet. Starter derfor en ny tråd nå og lurer på om det er noen som har noen erfaringer med å bruke Nordic Cab? Vi vurdere å kjøpe en innen påsken, men ønsker først å finne ut om den er så god som de selv mener.
 3. Vurderer å gå til innkjøp av en Nordic Cab og lurer på om hvordan erfaringer dere har med den.
 4. Har planer om å kjøpe en Nordic Cab og lurer på om du har fått noen erfaringer med denne?
 5. Etter en rask e-post korrespondanse med Mesterkart, så viser det seg at de kun levere hele opplag på 1000-5000 kart. Så i mitt tilfelle er det noe uaktuelt, så jakten på egendefinerte turkart forsetter.
 6. Takk for det Joker. Ser ut som om det var akkurat det eg var på jakt etter. Takker så mye
 7. Takk for det, men det var ikke helt den heller. De kartene eg hadde sett var mer lik NATO-kartene...
 8. For en stund tilbake leste eg (på dette forumet) om en nettside hvor man kunne bestille egendefinerte kart. Man kunne på denne nettsiden plukke ut akkurat det området man skal gå i og få det skrevet ut og levert i posten, det var også mulig å få det ferdig laminert. Har leitet rundt på forumet, men har ikke lykkest å finne det. Er det noen som vet hvilken nettside dette er?
 9. NEEEEIIIIII!!!!! Alt håp er ute......argh..... Da blir det vell ikke mulig å få tak i den noe sted.... Får prøve med Myggolf....skal hvistnok være effektiv....skeptisk...
 10. Hvor bor du? Finner nemlig ikke Nordic summer noe sted i noen butikker her i området... Bor i Oslo-området...
 11. Er det noen som har fått tak Wilmas Nordic Summer? Det svenske firmaet eg nevnte tidligere ville ikke selge til Norge....
 12. Eg og min bror planlegger en tur innover Femundsmarka, samme område som nevnt over (grøtadalen, rogen osv). Denne turen er planlagt fra 17-25 juni. Er det noen som har noe erfaring om hvordan det er i denne tiden? Tenker på: - Mygg - snø og is Vi skal bevege oss til fots... Har sommer`n kommet der da eller er det enda tidlig? Var på selve Femunden i fjor på disse tider og da var det meget så varmt og myggen klekket de siste dagene vi var der, men det var bare 2 uker etter at isen for på Femunden....
 13. Ha Ha.... Utrolig bra... Artig med en annen type tur skildring enn alle de "perfekte" turene som alltid vises på fjernsynet... Keep it up!
 14. Ja....da var helgen over og turen sådann... En kort liten rapport på Helsport sine fotposer følger: De er lette og fine men litt trange å få på seg (kan sikkert gå opp enda en størrelse men da blir det som en søppelsekk på beina) De holder snøen unna skoene og buksa, siden de går langt opp på låret De er vannavstøtende men straks snøen smelter på de trekker de vann, så eg tror ikke de er de beste å ha en innersokk i, kan fort bli litt våt. Kort fortalt: De duger hvis du vil holde skoene tørre og fine når du er vandrer litt rundt leir området.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy