Gå til innhold

Vinjesvingen

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Vinjesvingen

  Endå ein telt tråd. Cho Oyo fra bergans.

  Har et Cho oyo telt som eg kjøpte i fjor.Har hatt pusteproblem i dette teltet jeg også.
 2. Vinjesvingen

  Randone

  Vil ha ski som kan brukes til hardt og løst underlag og som en kan gå et stykke med. Har sett litt på Scarpa F3 støvler og Dynafit FT Vertical bindinger på nettet. Kostbart utstyr,hvertfall her i Norge.Så det lønner seg vel å bestille i utlandet. Nokon som kjenner til bra nettbutikker i USA eller andre plasser?
 3. Vinjesvingen

  Randone

  Vurderer å kjøpe Randone utstyr.Trenger ski,sko,bindinger,staver og feller. Har ingen erfaring med sånt ,har stort sett gått med fjellski. Ser at det er mykje velge i så kva vil dere anbefale?
 4. Vinjesvingen

  Ferdsel i innmark

  Kva seier loven om ferdsel i innmark? Vi har brukt en gårdsvei for annkomst til fjellet,veien går gjennom et gårdstun. Sån som det er i dag så er det eneste vei for å kåmme inn i fjellet. Veien har vert brukt til ferdsel i fleire 100år.Nye leitagere av fjellgården nekter folk gå gjennom gårdstunet. Er dette lov????
 5. Vinjesvingen

  Nordic cab

  Nokon her som har erfaring med Nordic cab? Korleis er pulken samanlikna med Norpulken og Fjellpulken? Nokon som kan fortelje noko om sykkelvogna? http://www.nordiccab.no/
 6. Vinjesvingen

  Norrøna - kvaliteten på vei ned?

  Eg vurderer og å kjøpe Norrøna Recon dress, og har gode erfaringer med Norrøna Dovre og Recon Pack sekk fra før. Blir litt skremt når eg høyrer at Norrøna har blitt så mykje dårlegare enn før. Kjøpte Bergans Skogshorn sist, men har fått flere hull og rift uten å ha bruka dressen noko tøft. ALDRI meir Bergans! Er det nokon som heve erfaringar med Norrøna Recon dress, og kan samanligne den med andre Norrønaklær? Kvar har du fått 50% på Norrønna??? Det vil eg og gjerne ha...
 7. Vinjesvingen

  Vadmelsklær

  Har tenkt å kjøpe jaktdress i vadmel fra Trønderdesign. Nokon her på forumet som har erfaring med desse vadmelsklæra?
 8. Vinjesvingen

  Coleman lykt .

  Er det nokon her på forumet som har importert Coleman produkter fra USA? Skal kjøpe camping lykt til Venor Gamma.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.