Gå til innhold
 • Bli medlem

tomand

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  38
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. ej he bergans sirdal jakka, å på den e pelskanten kraftig å god men veit ikje om dei selger den løst.
 2. Alta posen er en kald pose! -10 i komfortgrense kan dei stappe oppi r***. Vill tro den egentlige komfortgrensen er på ca 0-5 minus.
 3. Vill annbefale Bergans Breheim||. Har brukt den i 8 måner ca, og er storfornøgd! Har aldri blit våt i den og den puster godt!
 4. Vist du bere trenge det til å få bedre grep på isete snøv, og ikje vil drage med deg stor stigjern, er kansje dette ett alternativ: [Hidden Content]
 5. Det er vandlige lærsko dei skall brokast på. Asolo ett eller anna
 6. Fann nåke til 500 kr. Dei dekke mitt behov:D
 7. Hei. Har tenkt å kjøme meg stigjern for å ha på is og hard snøv. Er de noken som veit om nåke som ikje koster fleire tusen kroner? Hadde ikje tenkt å broke minst muli penga på de, for de ekje so mykje ej he brok for det. Nåken forslag?
 8. tomand

  Skalljakke

  Er nå påtide å kjøpe ny skalljakke, men er usikker på ka ej skall kjøpe Har sett litt på Bergans Luster å Bergans Dynamic. Hadde ikje tenkt å betale so mykje meir en 3000kr for den *er student* Nåken som har annbefalinga?
 9. På kartbutikken.no kan du lage ditt eget kart. du kan få de hatt i ramme eller laminert. trur dei laga dei i ulike størelsa.
 10. er litt seint. har allereide pakka dei opp
 11. kjøpte meg vinerplugger idag, (ca 35cm), kostet 130 kr for 12 stykk...ser ut som ei go løysning:D
 12. Hei. Vi er 2 karer som vill til femundsmakra i påskeferien. men problemet er att ingen av oss har billappen, så vi tenkte å ta tog å buss, (kommer fra møre og romsdal) men finner ingen bussruter som går til Elgå! nåken som veit om de går buss ifra en togstasjon til Elgå?
 13. Hei. Har lyst å gå jotunheimen på tvers i påska. Men har aldri vert i område, so veit ikje kar so e fint å gå. Har lyst å starte på nord eller vest sida av parken. Er åpen for forslag! Ka ski vill dokke annbefale for en sann tur? (kjører ikje telemark) Takk for svar!
 14. ok, då trur ej att ej teke fjellskia Men e de noken som veit om de blir arangert tura over breen i påska?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.