Gå til innhold
 • Bli medlem

Sten-aage

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Sten-aage

Nylige profilbesøk

480 profilvisninger
 1. Takker for svar. Fikk også tips om vesle støkevann(Skrim). Dit er det bil vei frem. Og kanskje gå inn til store stølevann. Noen erfaringer?
 2. Jeg lurer på om noen kjenner til noen fine fiskevann hvor mann helst kan kjøre helt til teltplass. Dette skal være weekend tur. Helst ett stykke fra hytter og andre folk. Må være på sør/øst landet. Har sett på Trillemarka og Finnemarka, men har forstått at man ikke får kjøre bil inn i området. Takker for svar. Sten Aage
 3. Ser ut som vi velger Sønstevatn og videre inn i Tjågevatn. Ikke like øde som Femunden, men ser ut som vi kan finne noen fine camp plasser. Fjorda ser også ut som ett fint padle vann, men i følge andre kan det til tider være mye trafikk der. Takker for svar.
 4. Vansjø ser jeg fra stue vinduet. Målet er og komme oss litt lengre unna. Men for all del, kjempe fint i Vansjø.
 5. Sønstevatn så veldig int ut. Absolut en mulighet. Det ble sagt tidligere i at det er litt strengt i Sverige. Noen som vet sikkert? Kan man bare overnatte en natt på samme sted?
 6. Har vurdert Fjorda. Ser også om jeg kan finne noe rundt Blefjell og Notodden.
 7. Vi er åpne for og kjøre til Sverige. Målet er helga før st.hans, så kanskje ikke så mye trafikk da.
 8. Vi er 10-12stk som skal på kano tur. Vi vil at dette skal være ca 2-3 timer fra Oslo, og øde. Vil ikke møte på masse folk, se på hytter og båt trafikk. Har hatt to turer i Femunden, dette var veldig bra, men altfor langt. Vi vil ha ca 2-4 timer kano tur til en fin camp plass hvor vi blir en lang weekend og har utflukter derifra. At det også er fisk og få er en fordel. Helst ikke for mye bæring av kano og utstyr, da vi pleier og ha med oss en del. Kano kan vi eventuelt ta med oss hvis det ikke er noe utleie nærheten. Håper på noen gode forslag. På forhånd takk.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.