Gå til innhold
 • Bli medlem

Fjelltrampen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  20
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Fjelltrampen

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Nylige profilbesøk

505 profilvisninger
 1. Tja, det er alt i fra 5 - 15kg lakser .
 2. Det er fra land, hovedsakelig i lakseelv.
 3. Hei, og takk for svar! Synes ambassadeur-snellene er noe kronglete, så foretrekker haspel.
 4. Hei, Noen som kan anbefale et komplett laksestang-sett til under 2000kr? Har sett på dette , og lurer på om det er bra. Setter pris på alle tilbakemeldinger.
 5. Anbefaler Fjellreven Keb - siste modell. Tørker fort, lett og behagelig å gå i.
 6. Har vært flere ganger i Børgefjell, alt i fra tidlig juni til midten av september. De gangene i juni, har det kun vært flekkvis med snø og fullt mulig å gå uten ski/truger. Men sikkert lurt å følge rådet om å kontakte oppsynsmennene nær turen nærmer seg. Nydelig flott i Børgefjell !
 7. Tusen takk RE for god informasjon! Brukte sykkelvogn under Trondhjemske Postvei-turen, og det fungerte utmerket ( på asfalten, men verre i skauen ) Antar de som bruker henger/pakker godt, bruker hovedveien rundt Island? Kjenner du til noen sportsforretninger i Island med nettside, ala XXL? Takk for tipset i Reykjavik! Blir vel 2 dager der totalt sett, så har litt tid.
 8. Noen synspunkter vedr. "pakke alt" på sykkelen, eller kun ha en enkel ryggsekk og bruke vandrehjem. Er vandrehjem lett tilgjengelige samt ok pris?
 9. Takk for svar 7homas! Skal sjekke det, men vurderer sterkt kjøpe / leie sykkel på Island.
 10. Vedr. veiene og avstander, anbefaler dere at jeg tar med telt og oppakning på sykkel, eller er det greiest med en ryggsekk og bo på vandrehjem? Det er jo forholdsvis dyrt å transportere sykkel til Island, så kanskje enklest å leie eller kjøpe en sykkel der. Så blir spørsmålet om å gå for en hybrid- eller terrengsykkel..
 11. Takk for innspill. Da gjør jeg det Er det mye trafikk på hovedveien / Ringen ?
 12. Gode innspill, og er helt enig at det er lurt å være mer realist i henhold til antall mil pr. dag. Man skal jo oppleve Island, i tillegg til å sykle der. Etter litt vurderinger, har jeg kommet til at det kan være en god idè å sykle i fra Keflavik til Akureyri - ta buss videre mot Vik. Noen innspill til dette?
 13. Hei, og takk for gode svar. Ser jeg må regne med å sykle en 14 mil pr. dag, for å nå rundt Island. Er veiene som "vestlandsveier" med mye opp og nedoverbakker? Hvordan er muligheten til å kunne proviantere i løpet av turen, samt tilgang på vann?
 14. Hei, Putler litt med tanken å sykle Island rundt i sommer, kun meg og nødvendig bagasje. Har prøvd å finne informasjon om dette på nettet, men det var heller lite jeg fann. Tidligere har jeg vært med å sykle den gamle Postveien mellom Bergen og Trondhjem. Har Fjellforum-medlemmene noen informasjon / erfaringer om sykling på Island?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.