Jump to content

zappa73

Aktiv medlem
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

zappa73 last won the day on September 20 2013

zappa73 had the most liked content!

About zappa73

 • Birthday 04/25/1973

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

zappa73's Achievements

 1. Hadde ikke vært i tvil ang valg av underlag Downmat er tingen.. Bruker selv et 7LW vår, sommer og høst...9LW på vinteren. Funker helt supert.
 2. Hadde en pussig opplevelse i fjord, da gikk jeg alene fra Skien, opp til Rjukan, videre til Møsvann over fjellet inn til Mogen, videre over vidda og ned til Kongsberg, gikk innom DNT hytta ved Mogen for å tørke opp teltet etter flere dager med regn. Da jeg sto å hengte opp teltet kom en gruppe med folk og lurte på hvor jeg kom fra og hvor lenge jeg hadde gått.Fortalte det som var og at jeg gikk alene. Ene damen i følget ble rasende og spurte om jeg ikke hadde tenkt over hvilke fare jeg kunne utsette meg selv og andre for ved å gå alene utenom DNT stier. Leteaksjoner osv.. Ble ganske paff og argumenterte ikke mot hennes påstander om uforsvarlighet, hadde ikke kommet noen vei uansett . Men, syntes det sier litt om hvor styrt vi er av frykten for at noe "kan" skje når man tråkker rundt alene i fjellet. Min mening er vel at jeg løper større risiko for skader og andre ting i hverdagen enn jeg gjør i fjellet. Heldigvis har vi alle frihet til å ferdes hvor vi vil, om du er alene eller i gruppe..en frihet de fleste burde kjenne på og ta vare på. R
 3. zappa73

  Zappa

 4. Helsport Svalbard 3 Hilleberg Soulo Hilleberg Staika MSR Mutha Hubba Helsport Tarp, 3#4 m Svalbarden samler støv og blir ikke brukt lengre, legger det snart på Finn.no til en hyggelig pris. Ellers er super fornøyd med de andre teltene.
 5. Kan også anbefale Fretex og andre bruktbutikker, de har som regel ikke peil på hva friluftsutstyr koster. Kjøpte en Missing Link Gore-Tex jakke til 350 kr og en Marmot skalljekke til 100 kr hos Fretex i Tønsberg Begge plaggene var svært lite brukt.
 6. zappa73

  zappa73

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy