Gå til innhold
  • Bli medlem

lsa

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av lsa

  1. Så flott at du hadde en vellykket tur. Det er utrolig mye energi å hente i små og store fjellturer!
  2. Så mange fantastiske tur- og fiskebilder! Meget hyggelig lesing og titting:)
  3. Foretrekker også å gå alene, men ettersom jeg bare har holdt meg til dagsturer så langt har jeg egentlig ikke opplevd at så mange reagerer. Mulig det er fordi jeg alltid har vært en "loner" og mine omgivelser er vant til det. Kan forsåvidt forstå at det er mer skepsis når det er snakk om lange turer med mange overnattinger, men så lenge sikkerheten er i fokus, tror jeg ikke jeg ville hatt noe problem med å gjøre slike turer alene. Ingenting er mer fredfylt enn å stå alene på en fjelltopp eller ved et vann og føle friheten i naturen.
  4. Følger spent med i denne tråden, og håper du vil fortelle om din første tur når du har hatt den. Jeg er som deg ganske ny her, og jeg er veldig imponert over kunnskapen og erfaringene til de fleste her inne.
  5. Skal en tur til Åre i morgen, og ser at det er meldt veldig bra vær. Leker litt med tanken på å gå opp til Åreskutan, men er litt usikker på hvor tung turen er. Vet det er mulig å ta kabelbanen opp nesten hele veien, men syns ikke det høres så veldig fristende ut. Litt av det jeg ønsker å oppnå er mestringsfølelsen ved å bestige skutan til fots. Er det noen som har erfaring fra Åreskutan? Har egentlig tenkt å bruke godt med tid, kanskje 4 timer opp og 3 timer ned. Er ikke akkurat topptrent..
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.