Gå til innhold
 • Bli medlem

Vestlandet

Medlem
 • Innholdsteller

  66
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Vestlandet

 • Rang
  Vestlandet

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Sted
  Vestlandet
 1. Vestlandet

  Vestlandet

 2. Kjøpte meg Devold dobbelt ullundertøy hin dagen, har skjønt at det er uungåelig Soveposen min går ikke lenger enn til minus 5, får se hvor lenge det holder, ikke det rimeligste man kjøper.
 3. Takk for tips, så faktisk nettopp dette på et av bildene på et galleri her inne og ble litt overrasket må jeg si , kjøpte nesten et slikt idag... nølte og lot vær (pleier jo kjøpe disse lysene til deres egentlige bruksområde), men etter din input her tror jeg jammen jeg må ha et slikt til høstturen min likevel, et gravlys er et lys i mørke okkesom :)!
 4. En nydelig turrapport, helt etter mitt hjerte
 5. Neste telttur håper jeg blir i løpet av oktober, er blitt ordentlig bitt av "basillen" så ser frem til det Må gjenta at jeg syns det hjelper godt på med disse kloke ordene om å finne teltplass - utfordringen, senker den indre terskelen for hvordan det hele skal gå for seg Østmarka høres i overkant spennende ut, håper det kommer noen innlegg her på Forumet fra deg da !
 6. Når det kommer til teltturer i høstvær, så hadde jeg og vesla oss en skogstur i dag med kun en enkel gapahuk. I sekken var det ellers stormkjøkken og pannekakerøre and thats it, kjekt med slike opplevelser også syns jeg (selv om pannekaker med sukker iblandet pøsregn kan bli litt i heftigste laget... )
 7. Hm, tro det eller ei, men det er litt greit for en nybegynner å høre at det å faktisk finne et sted å sette opp teltet, ikke nødvendigvis er en selvfølge selv for de erfarne fjellfolka... For min del er soving under åpen himmel ikke et alternativ... , så må foreløpig bare sørge for å ikke gå så langt at jeg ikke klarer bære sekken tilbake til utgangspunktet igjen.... Skal jeg ha med teltet mitt, stormkjøkkenet, soveposen og liggeunderlaget + litt mat, drikke og smådill, ja så blir det for tungt til at jeg klarer bære sekken så veldig langt. God planlegging må til m.a.o.
 8. Blir nok i enkleste (les primitive) laget for meg .., er nok for de mer durkdrevne fjellfolka det der! Ser ut si en fantastisk smart oppfinnelse , men rett-på-snøen-soving tror jeg er for dem i en viderekommen klasse, som jeg neppe vil nå opp til
 9. Takk, kvelden ble fin og skoa skal skaffes i dag, håper jeg. De har mye kjekke dippedutter i villmarksavdelingene på sportsbutikker, gjelder å holde igjen... Doble sømmer høres ut som noe et dyrere telt ville hatt? Det får nok vente, God helg
 10. Vel. da er du modigere enn jeg er , men syns det høres ut som en metode å strekke seg mot ettersom det vel og innebærer at man kommer seg lettere på tur med telt... Men, som sagt, jeg har litt å overvinne først - legger meg på minne din jump to it innstilling og ser om det hjelper :), takker!
 11. Kjøpte det litt mindre 2 mannsteltet du sikkert har først, men fikk bytte da det jeg hadde tenkt et par dager og kommet frem til at jeg ville ha litt mer boltreplass. Tenkte ikke da på at det selvsagt ble endel tyngre å bære, men slik er det vel bare iblant for å være amatør... Er begeistret over å høre at telttypen skal holde stand i skikkelig vestlandsk øspøsvær. Med ca.260 regnværs dager som vi hadde i fjor, må man bare bestemme seg for å like det Takk skal du ha
 12. Jeg har merket meg dette som skrives her inne om å ikke hive seg på løp og kjøp dilla, - det er en god "bremsehjelp" for meg . Mange beskriver et ganske så variert utstyr som sikkert er nødvendig når man skal på lengre turer i røffere terreng enn det jeg beveger meg i. Artig lesning er det like fullt, litt som vindusshopping ..., se men ikke kjøpe! Kjekt å lese at du mener utstyret mitt kan vare såpass lenge, det er noe jeg overhodet ikke har begrep om må jeg si, men håper selvsagt at dette har vært kjøp som kan vare. På første "alene teltturen" lurte jeg litt på hvor mye teltet ville tåle at
 13. Om det blir camping i snø vet jeg ikke ennå , men antar da at det teltet jeg har idag og kan brukes til det?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.