Jump to content

Daniel1987

Aktiv medlem
 • Posts

  404
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Daniel1987

 1. Hei. Planlegger en tur nå snart på ringebufjellet med barn og hunder, å kunne tenkt oss å gått fra parkering til ei åpen hytte å vært der. Noen som vet om noen åpne hytter der?
 2. Syns skiene glir bra på rundt 0 grader. Vi går alltid med hver vår grønnlandshund forran, enten snørekjøring eller pulk/slede. Men til og med polaris sleden stoppa nesten opp i scootersporet i går
 3. Var ganske nykjøre scooterspor. Syns skia glir bedre i skiløypa enn scootersporet. Smurte med blå swix ett eller anna først. Kanskje det som har gått nedi da.
 4. Nei bruker ikke feller når vi går med bikkjer. Meiner det var lf6. Mettet med en mykere glider først. Kjøpte en all round glider her på fjellet bare for å prøve.
 5. Hei. Lurer på om noen her har noen tips ang dårlig gli. Hvordan får dere god gli på skiene i kuldegrader? Har vært ute på fjellet å snørekjørt med bikkjene i scooterløypene i ca 10-, å skiene jar nesten ikke gått fremover. De ble glidet hjemme, men etter første turen med elendig gli så kjøpte jeg en hurtig glider å la på. Men skiene stopper nesten i nedoverbakker med hund forran
 6. Vi drar nok heller oppover til leirvassbu å går til langvatnet. Noen som vet hvordan fiske er der?
 7. Hvordan er fiske og teltmuligheter rundt muvatnet? Hvor lang avstand er det i fra evt parkering?
 8. Hei. Vi tenker å ta en dagstur, evt ei overnatting på ringebufjellet eller vensbygdsfjellet, men fiske i fokus. Minstemann som er med er 3 år, så greit at det er stein/mose og ikke bresk å gå på. Noen som har noen forslag til fine vann å gå til?
 9. Hei. Vi planlegger først en dagstur på venabygdsfjellet/ringebufjellet med barna snart, men er veldig lite kjent der. Noen som har forslag til fine plasser å starte i fra? Med parkering. Vil helst gå i scooterspor om det er. Vi går med trekkhunder, så kommer oss fort et stykke.
 10. Ser ut som hele buksa er laget av stretch materiale?
 11. Vil tro vidda pro er en super høst, vinterbukse:) kunne tenkt meg vidda pro med samme lufting som keb. Da hadde man kommet nærme den ultimate buksa etter min mening;)
 12. Har ikke vidda pro samme snøring ved ankel som keb? Meiner å ha sett det på noen bilder av buksa.
 13. Noen som vet om vidda pro har blitt litt mindre «posete» i fasongen?
 14. Har en vidda buksa, ca 7 år gammel. Veldig vid i formen, å trang i livet. Ble en ny «brukt» keb her. Brukte keb i hele vinter som var, å funket bra det med ull under. Får se hva man kommer over på finn fremover:)
 15. Høres bra ut. Ser på en test at de synes den er for tynn.
 16. Hei. Er på utkikk etter ny skalljakke, å har kikket litt på bergans storen eller Romsdal. Noen som har erfaring med disse? Har fra før erfaring med både dermizak og goretex. Vil ha ei solid tre lags skalljakke. Vekt har ingen betydning
 17. Hei. Noen som har erfaring med denne buksa? Tenker å prøve no anna enn keb denne gangen. Buksa vil bli brukt fremmover nå, og som «skallbukse» gjennom vinteren. Er det snøring ved beina?
 18. Ligger det no vann å campe ved innover på denne turen?
 19. Hei. Vi planlegger å ta ei natt på ringebufjellet, eller noe i nærheten der med 2 barn og 2 polarhunder, for å teste litt nytt utstyr:) Hu minste på 2 år må sitte i bæremeis, så greit med ikke så altfor lang å gå. Planen er å campe ved et fiskevann. Noen som kan anbefale en tur?
 20. Tror vi skal prøve å bruke gass brennerene våre en stund til før vi kjøper multifuel. Har jo et nytt trangia sett med gassbrenner, samt en primus gravity 2 ef. Lå 2 netter ute i påska å hadde med trangian, smeltet noe snø og fyrte i telte med den, å det fungerte veldig bra. Bar ganske kaldt i påsken også. Fyrte i teltet, da det var ca 15- ute, å den varmet egentlig bra nok for oss
 21. Det veit je ikke om ble gjort, er ikke jeg som byttet den
 22. Pumpet vel 35 ganger når jeg prøvde å koke opp vannet. Merket at det var mye motstand når jeg pumpa opp.
 23. Jeg prøvde å snurre rundt pumpestanga, å da pumpet den bra. Har fyrt den litt nå, å ser at effektjusteringa er veelsig følsom, ikke mye som skal til før den slokker. Prøvde å koke opp en halvliter vann, men var ikke anntydning til å koke etter 9 min. Prøvde å sette den der jeg fikk mest effekt.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy