Gå til innhold
 • Bli medlem

KariN.

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av KariN.

 1. Hei, kunne denne vært noe? [Hidden Content] Har ikke prøvd den selv, men hørt mye positivt om den
 2. Hei, kunne Lundhags Anthjah vært noe? Den har vanntette paneler [Hidden Content] Jeg er veldig fornøyd med denne, mitt førstevalg i skogen når det regner eller har regnet. Opplever den som veldig slitesterk, behagelig i bruk, og den har holdt vannet ute.
 3. Hei. Hva vil dere si er typisk bruksområde for Fjellrevens jakker(G-1000)? Er det ment som 3 sesongs-plagg og til dagstur? Tenker på det med at de ikke er vanntett og hvis man skal på flere dagers tur. Holder det med en jakke fra Fjellreven da, eller bør skalljakke også med? Da er det vel fort at bare skalljakka blir med, så man får mindre å bære på? Kan man bruke de i kulde også , så lenge man har ull under ,eller varmer de ikke noe særlig? Spør fordi jeg ikke er så glad i støyende gore-tex jakker, og kunne tenke meg en alternativ turjakke, men så får jeg ikke helt tak på hvilken b
 4. [Hidden Content] For det meste tur og hund 🙂
 5. KariN.

  Snøfri påsketur?

  Hei. Er det noen som har noen tips om snøfrie steder på sørlandet/vestlandet nå i påska? Grunnet skulderskade kan vi ikke gå på ski for øyeblikket, men kunne tenkt oss en telttur på ett par dager, hvor vi kunne gått til fots. Regner med det er endel snø de fleste steder enda, men det er jo verdt et forsøk å spør ihvertfall!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.