Gå til innhold
  • Bli medlem

Yr_01

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Yr_01

Profile Information

  • Gender
    Female
  1. Enig, Arcteryx Axios er en glimrende sekk. Har riktignok 63 liters dameversjonen på 2,2 kg, på det meste har jeg bært godt over 20 kg i den, og det fungerte veldig bra ift detaljer og bæresystem.
  2. Takk for svar! Buksa er bestilt, venter spent på at den skal komme i posten Deler riktignok dine bekymringer for holdbarheten på kunststoff, men satser på at det skal gå bra. Ser forøvrig at Nikewax selger vask/impregnering for softshell, så kanskje det kan være verd et forsøk når dwr-laget begynner å gå ut.
  3. Har du vurdert Åsnes Ingstad? Tror nok de kan passe mye bedre for løssnø enn Madshus Voss. Selv har jeg Åsnes Nansen og synes de fungerer veldig bra, men pleier ikke gå i fullt så store mengder løssnø.
  4. Jeg lurer på å kjøpe Arcteryx Gamma AR pant for å bruke på fjellturer vår/sommer/høst. Kan imidlertid ikke finne særlig mange erfaringer på denne, er det noen her som har brukt den og kan gi noen tips om hvordan den fungerer? Grunnen til at jeg vurderer denne er at jeg har Arcteryx Gamma SK pant for bruk på toppturer om vinteren og synes den er helt suveren. Etter at jeg begynte å bruke denne har Gore-Tex selebuksa nesten blitt pensjonert, kanskje bortsett fra de verste uværsdagene. http://www.sportsnet...pid=547&cid=364
  5. Noen som vet hvor man kan få kjøpt gnagsårsokker? Har ellers både Alfa Walk Queen og Alfa Bever Q, og er veldig godt fornøyd med begge, til hvert sitt bruk. De tørker kanskje ikke så fort, men passformen er (for meg) suveren og det fungerer helt fint med brødposer oppi dersom de er gjennomvåte og det ikke er mulig å få de tørka. Kjøpte New Walk Queen i år, og sammenlignet med de gamle WQ skoene mine synes jeg desigenet virker mye bedre.
  6. Enig med afe i at bomull er å foretrekke når det er kuldegrader, bruker selv en gammel Norrøna nansenjakke både sommer og vinter så sant det ikke høljeregner. Har vært på tur med folk som har hatt Svalbard gore-tex jakka og den ser veldig god ut. Synes egentlig å huske at jeg var litt misunnelig også når snøføyken sto på som verst
  7. Hilleberg Tarra på 4 kg, godt fornøyd med teltet til både sommer; og vinterbruk. Litt tungt til å være 2-mannstelt MSR Hubba Hubba, på rundt 2 kg, men mindre brukt pga innertelt i netting og turer over tregrensen er å foretrekke.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.