Gå til innhold
 • Bli medlem

knuthund

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  27
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om knuthund

 • Bursdag 25. sep. 1972

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Brumunddal

Nylige profilbesøk

726 profilvisninger
 1. Takk for innspill og video. Virker overkommelig det her så da får vi ta oss en tur til Rjukan☺
 2. Hei, jeg har lyst til å ta med meg hunden min og ta Krossobanen men er redd for å utsette hunden for høye lyder og skrammel. Tenker spesielt på avgang og ankomst. Han er gjerne med på mye og reiser gjerne med nsb og ligger i varerommet i en varebil når vi kjører uten at det er noe problem. Men om vi går forbi noen som skramler med noe metall så tar det en god stund før han får igjen det gode humøret. Noen som har erfaringer med å ta med en lydfølsom hund eller har en formening om hva jeg kan forvente av lyd på Krossobanen?
 3. Hvis det lukter mugg er det nok best å bruke edikk. Mye edikk. Det finnes også vaskemidler for møbler som inneholder enzymer. Det kan ha en viss effekt. Et alternativ kan være å levere de til ozonbehandling hos et renseri, men det koster nok et par hundre kroner.
 4. Nyttig tips med a4 arket! Hadde jo vært greit å få hjelp til det her men da har jeg hvertfall den muligheten.
 5. Ja de virker som en grei start. Rimelige og allsidige nok til at jeg forhåpentligvis blir fornøyd en stund. Geit at jeg får de nede spor også.
 6. Takk for det Får svinge innom der å høre med dem. Enig i at en får god hjelp på Sportsnett, men de har ikke skia jeg ønsker meg.
 7. Noen som har et godt råd om skibutikker på østlandet som kan tenkes å ha så godt utvalg at de kan finne ski med passende stivhet til meg? Har vært i kontakt med et par butikker og de er nok mest interessert i å selge ski de har tilgjengelig. En forhandler mente faktisk at fjellski ikke kom i forskjellig stivhet, noe jeg har fått avkreftet fra importøren av den aktuelle skien. Der ble jeg oppfordret til å gå i butikken for å få hjelp til å finne rett stivhet slik som Martin.m har nevnt i tråden.
 8. Takker for innspill. Tror jeg begynner å få litt peiling på hva jeg skal velge nå
 9. Hunden skal være med, ikke trekke. Feller virker litt unødvendig siden jeg skal bruke disse skia stort sett på flat mark. Noen synspunkter på hvordan smøre-frie oppleves i løs desember snø? Er inneforstått med at smøre-frie ikke er optimalt, bare en lettvint løsning.
 10. Er 173 cm høy og har sjeldent hatt langrennsski på beina de siste 30 årene. Synes likevel det har funket greit de få gangene jeg har lånt ski av noen.
 11. Hei, jeg skal handle langrennsski for første gang og kan behøve litt hjelp. Skia skal primært brukes til tur med hunden utenfor løypene i temmelig flatt skogsterreng. Jeg tenker på Fischer Country uten stålkant siden de er litt brede og litt billig. Så nå lurer jeg på hvor lange ski jeg skal ha? Jeg er 80 kg og har sjeldent mer en 5 kg på ryggen og vil gjerne at skia skal bære godt. Duger det med 200 cm eller er det like greit å gå for 210cm? Lurer også på om smøre-frie ski fungerer i løssnø? Det frister med smøre-frie siden jeg da har en ting mindre å tenke på når jeg skal gjøre meg klar fo
 12. Har alltid skarejern med. Veier bare 100 gram og er et godt hjelpemiddel hvis en roter seg bort i noe tull. Lurer litt på om det blir litt drøyt med 100 mm på 86 mm ski. Tror det skal være max 5 mm på hver side.
 13. Blir ikke sammenstøtet bare hardere da, når skia til slutt treffer deg? Ser for meg en ski med bindingen på høyde med hode som spinner rundt giljotin style!
 14. Du kan jo feste på slike [Hidden Content], men jeg er rimelig sikker på at dynafit fangreimene ryker lenge før foten din. Fangreimer er egentlig veldig fint hvis du av en eller annen grunn må ta av deg skia når det er bratt. Ordne med feller etc. Men du får jo stoppere som passer til tlt speed. Tror det er noen G3 stoppere man bruker. De har en lås som du må sette på når du går.
 15. Tror str. 28 er blir veldig stor fordi da blir det et nytt skall som skal dekke 28 og 28.5 (hvis dynafit gjør som vanlig på den serien). Helen skal også sitte godt så det er vanskelig å si om støvelen passer. Har circa like bred fot som du og 0.5 cm kortere. Har aldri prøvd tlt6 men i tlt5 str. 28 svømmer foten min og støvelen ville vært ubrukelig. Tror du bare må prøve dem for å bli klok på det der. Ser det er en tråd i "tech" avdelingen på teton gravity forum. Kanskje du finner noe mer info der. Snart vinter! Gleder meg.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.