Gå til innhold

AstridH

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. AstridH

  Hardangerjøkulen rundt

  At Norge er et kommunistland, er vel å ta litt vel hardt i, eller hva?
 2. AstridH

  Hardangerjøkulen rundt

  Kanskje det innebærer at man må bytte seteplass - at samme sete ikke er ledig hele veien.
 3. AstridH

  All around ski

  Selv har jeg Fisher E 109. De er lette fine utenfor løypene, fine toppturski hvis du ikke skal ta de aller heftigste nedkjøringene, men som sagt over de er for breie for oppkjørte løyper. Derfor har jeg flere par ski.
 4. AstridH

  Røverkjøp og gode tilbud

  Hvordan får man denne personlige rabattkoden?
 5. AstridH

  Gore-tex i fjellstøvler

  Scarpa er mitt favorittmerke. Har et par kraftige og et par lett. Holder meg god og tørr og har aldri hatt gnagsår i noen av dem.
 6. AstridH

  Hund i Jotunheimen

  Har selv vært på Stetinden med hund, dvs. den var ikke med det aller siste stykket. Jeg var alene så jeg bandt hunden fast til noen steiner. Det gikk fint. På Kyrkja tror jeg heller ikke det er så lett med hund det aller siste stykket. Ellers rundt Leirvassbu burde Tverrbothtindene være greie bortsett fra den ene dobbelttoppen på Vestre Tverrbothtind. Tverrbytthornet er jeg usikker på - det er bratt og grov ur, men kanskje Langvasshøy og Visbretinden burde være greie - også de av Semmelholstindene som ikke krever brekryssing. Semmeltinden burde være grei - det samme med Skardalstinden. Fra Skogadalsbøen er det jo greit å komme opp til Fannaråken. Gjertvasstind har jeg vært på med hund, men det var på påskeføre, så der kan snøforholdene være vanskeligere om sommeren. Fra Spiterstulen tror jeg det vil være greit på Leirhø og Store Memurutind (vesttoppen). Begge kan f.eks.nåes greit via Veoskardet. Ønsker deg lykke til og god tur.
 7. What's on your mind?

 8. Har bare vært der på vinterstid. Da rente vi på ski ned et lite brefall øst for toppen. Deretter tråkket vi oss over Trollsteinseggi med skiene på ryggen. Det er en veldig spesiell følelse bak der. Noen kaller det for Glittertinds bakgård. Det føles som om det skulle være veldig langt fra folk.
 9. AstridH

  Fondsbu med barn og hund

  Tror ikke det er mulig å overnatte på Fondsbu med hund.
 10. AstridH

  Fondsbu med barn og hund

  Og da går det greit med hund også.
 11. AstridH

  Fondsbu med barn og hund

  Galdebergtinden kan godt gåes med en turvant 10-åring.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.