Jump to content

Vilde

Aktiv medlem
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

About Vilde

 • Birthday 07/11/1993

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  Friluftsliv, hest, litteratur, musikk, trening.
 • Location
  Ås

Recent Profile Visitors

770 profile views

Vilde's Achievements

 1. Vilde

  Vilde

 2. De to første dagene hadde vi fjellet nesten for oss selv! Men siste dagen (Bjørnholia - Rondvassbu - Spranget) passerte vi mye folk, ja.
 3. Kan ikke si så mye om turen og dagsetappene, siden jeg ikke selv har gått der. Men når jeg går lange turer i fjellet (5-7 timer) pleier jeg å beregne 3 km/t i normalt terreng. Åtte dager med lange gåturer kan bli slitsomt når du ikke er vant til det, så jeg ville kanskje vurdert å legge inn en hviledag. Du kan jo se an formen etter hvert, og legge en inn der det passer deg best.
 4. Vi parkerte ved Spranget og gikk derfra. Vurderte også å parkere på Mysuseter, men Spranget virket enklest iom. at vi skulle overnatte i telt Turen ble kjempefin, så igjen - tusen takk for hjelpen!
 5. hjemme etter en fantastisk tur i Rondane. Jeg vil tilbake!!

 6. Tusen takk for mange fine forslag! Ruta vår blir som følger: Mysuseter - Eldåbu - Bjørnhollia - Rondvassbu - kanskje en topptur (Veslesmeden og Storesmeden hørtes veldig fristende ut!) - Mysuseter. Nå gleder vi oss masse, og håper på fint vær Vet du forresten hvordan det er å parkere på Mysuseter? Er det god plass, og bør vi ringe på forhånd?
 7. Hei! Jeg og kjæresten min (begge 19 år) har planer om å gå fra hytte til hytte neste uke. Vi satser på å gå tre eller fire dager, enten i Jotunheimen eller Rondane. Vi kommer med bil, så vi må derfor ende opp på et sted der vi kan komme oss tilbake til bilen (f.eks. med buss). Turen bør bestå av flest mulig selvbetjente hytter, da vi prøver å holde kostnadene nede Vi er begge i normalt god form, og vant til å gå i fjellet.
 8. Gleder meg til hytte-til-hytte-tur med kjæresten!

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy