Gå til innhold
 • Bli medlem

Henriette

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Henriette

 • Bursdag 16. sep. 1991

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  Fjell og sjø, elv og dal.. Alt som handler om å være ute i frisk luft! :)
 • Sted
  Alta, Finnmark

Nylige profilbesøk

478 profilvisninger
 1. fisketur idag, fikk min første fisk noensinne ;) men så skal det sies at det var første gang jeg fisket, og nå har jeg dilla!

 2. Tusen hjertelig takk for mange svar! Jeg har kjøpt meg et 3-sesongers telt, måtte innrømme for meg selv at det blir nok ikke brukt så veeldig mye på vinteren! Da jeg hadde et litt stramt budsjett så fokuserte jeg i første omgang på et litt billigere telt, husker ikke navn! Men man må prøve for å få erfaring, kanskje jeg blir super fornøyd, eller super misfornøyd! Men takk for maange tilbakemeldinger uansett! Skal huske på de
 3. Bestilt meg ryggsekk og telt, samt litt mere turutstyr! Gleder meg til å ta det i bruk! I tillegg er jeg på tur til Afrika om nøyaktig 3 uker! :)

 4. Jeg er ikke en ekstremsportsutøver, men om du vil så skal du bare ta kontakt så kan jeg bli med deg ut på tur, og vise deg noen fine plasser! Eneste er at jeg er i Afrika til 26 juli!
 5. Heisann! Som Altaværing så sier det seg selv at jeg skal framsnakke Alta her Det som er flott med Alta er at her har du både friluftsliv, byliv, arbeidsliv +++ Rundt om i hele Alta er det fjelltopper som du kan "stikke opp på", du kan dra litt ut av Alta og finne mange andre plasser å dra på tur. Vi har Alta-elva, Altafjorden, Finnmarksvidda, Mange småe fjelltopper, og mange store. Kjører du litt ut av Alta, ut mot kysten, så finner du mange fine plasser å dra til. Hele Finnmark er vakker, du kan dra hvor som helst, og oppleve vakker natur overalt!
 6. Jeg skal kjøpe meg telt, men sliter veldig med å finne ut hva jeg skal velge! Jeg leser produktbrosjyrer fra perm til perm, men finner ikke ut! Derfor håper jeg noen her kan hjelpe meg! Det som er viktig for meg er at det må kunne brukes sommer som vinter, at den ikke er for tung da jeg bare er en kvinne! Setter pris på all hjelp! Og gjerne egne erfaringer:)
 7. Henriette

  Henriette

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.