Gå til innhold
  • Bli medlem

Mariella

Passivt medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Mariella

  • Bursdag 24. mars 1986

Profile Information

  • Gender
    Female

Nylige profilbesøk

963 profilvisninger
  1. Sjekk ut www.turinspirasjon.net. Masse flotte turer, og områder i kommunene rundt deg beskrevet bra:) bruker siden selv mye, supersweet. Her finner du mye spennende fra dalane og hå i sør- til ryfylke i nord:) bare å snadre seg.. Hunden også de aller fleste steder:)
  2. gleder meg til å se fylket dere er så stolte av! Blir å dra til lakselv el alta.. Ta meg en god tur i stabbursdalen.. Og siden jeg har god til- så skal jeg også en tur til kysten og kose meg:) Får sett både alta og lakselv.. Så får vi se da, hva som har mest å by på! Takk for tipsene deres:)
  3. Hei! Nordligste Norge er helt ukjent for meg. Nå har jeg innmari lyst til å oppleve naturen og landskapet der en måneds tid denne sommeren/tidlig høst:) Leker litt med tanken på å flytte opp dit neste år for å jobbe. Og da er jeg helt avhengig av å ha turmuligheter, fjell og frisk luft rundt meg så nå må jeg se meg litt omkring. Så.. Kunne noen anbefalt meg det området de mener har mest å by på? Må være i nærheten av et sted som har tannlegekontor;) og flust av muligheter til å kjenne på melkesyra ikke langt unna! Jeg skulle ha lyst til å utforske både varangergalvøya, meget lysten på en tur til sørøya, den velkjente vidda..;p...++ Vet at vi snakker uberlange avstander.. Og denne måneden har jeg ikke tilgang på bil- men må benytte meg av det forhåpentligvis supergode kollektivtilbudet;) Så om du skulle anbefalt en uvitende vestlending hvor å dra, evt en langtur som byr på mye flott... Hva ville det vært? Digger om noen kunne tatt seg tid til å hjelpe meg litt på vei her
  4. Flotters! Takk:) Da blir det bortoverski og turkos neste helg.. Skal unngå usikre vann:)
  5. Hei! For tiden bosatt et godt stykke lenger sør i Europa, men skal på hjemvisitt til stavangertraktene om en uke. Kribler etter å få sekk på ryggen og fjellsko på beina. Noen som vet om det er noen ruter hvor snøen har gitt slipp? Evt. er det nok snø til fortsatt å kunne komme seg frem på ski? Tenker helst på ruter fra hunnedalen:) Takker for svar:)
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.