Gå til innhold

Venke

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Venke

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  Fjell og vidde, friluftsliv med og uten hund - mest MED! Hundekjøring nordisk stil og sprint slede 4 spann
 • Sted
  3400 Lier
 1. Liten tur med lavu og kløvende vorsteh-hunder på Hardangervidda i skikkelig vind og regnvær. Koselig tur men, for 15 åringen var det nok kjedelig med været, etter et par netter med lite søvn krøp vi tilbake til Fagerheim og søkte ly. En bra avslutning syntes 15 åringen..... Erfaringen er nok å ta ting på sparket, og ikke tøye grensene for ungdommen - i håp om at det kan bli flere turer fremover! Følg linken og du finner en stemningrapport fra turen. http://youtube.com...h?v=eAqnVGU4ooE
 2. Godt å se og lese vinter rapporter igjen- heldigvis går det fort mot vinter igjen nå når det har snudd. Lever fra vinter til vinter vi hundekjørere.... Imens god regntung sommer!
 3. Kaster meg inn i denne tråden med følgende spørsmål: Finnsbergvatnet mellom Krekkja og Finse - Campet der i påsken, men er det fint der om sommeren også?? Og vet noen noe om det er fisk i vannet? Tenker å rusle fra Fagerheim til Finsbergvatnet, tror terrenget er fint og ikke for krevende da vi skal gå med to hunder med kløv som ikke akkurat går på plass for å si det slik... Trekkhunder trekker som kjent...
 4. Takk for fine tips og info!! Skrim er ikke så mye omtalt, så vrdifullt å høre fra kjentfolket. Har vurdert både Ble og Norefjell, men da turfølget mitt kommer fra Kragerø-området tenkte vi det ikke skulle bli så altfor langt å kjøre for denne turen. Telt er tur, uansett kort, langt - høyt eller lavt - Vi får kanskje tenke litt mer før vi bestemmer oss, men tur blir det!
 5. Takk for tur beskrivelsen Sitter akkurat med tanker om å ta en telttur til Skrim rundt 15 juni, er ikke kjent i området og tenker oss en tur på to til tre overnattinger. Tar i mot rutetips med takk!! Tenker oss ikke de lange distansene, men en tur preget av fjellfølelse, utsikt og hygge. Styggmann har jeg akkurat lest om på UT.no, og innom denne må vi. Er det mulig å holde seg opp på "fjellplatået" for mest mulig utsikt? Eller må en vandre mye skauen der oppe?
 6. Venke

  En liten GPS historie

  Heisann - ny her på forumet og ny i GPS verdenen.... Ser at noen av dere planlegger turen i MapSource - lett å ta ut distaner leser jeg... har ikke blitt venn med hverken GPs eller MapSource ennå.... Skulle gjerne hatt et kurs i begge, finnes noe online?? Spes MapS.. er for min del ikke lett, kanskje jeg gjør det for vanskelig. Tips mottas med takk, da jeg ser behovet for både kart/kompass og GPS (ikke minst for å tracke treningsturer med hundene ).
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Skitt Fiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.