Gå til innhold
 • Bli medlem

Fraank84

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1
 1. Fisker røye med maggot, bruker somregel 3-5 maggot pr krok. Ettersom fisken spiser og tygger på agnet kan d godt være bare skinnet igjen av 1-2maggot, men røya biter likevell. Foretrekker dog å ha litt friske klaser maggot når jeg vet det er større røyer i vannet, har somregel med for mye maggot uansett
 2. Ja alle bildedatabaser går bra å bruke. Høres korrekt ut, ervel somregel 3'e øverste når du høyreklikker. Kan bare prøve det på et av bildene i denne tråden, og lime inn linken i en nettleser/fane og se om bildet dukker opp.
 3. Gleder meg alltid til vinteren, herlig årstid! Bildene gjør jeg det veldig enkelt med, legger de inn på facebook og kopierer bildeadressen. Så når jeg da skriver innlegg får jeg en verktøylinje over feltet vi skriver i. Trykker på det som ser ut som et polaroidkamera-bilde (nr.2 til venstre for snakkeboblen i den nederste linja), og limer inn bildeadressen i feltet. Om du ikke har vært borti kopiering av bildeadresse, så er det så enkelt som å høyreklikke på bildet når du har det i stor fremvisning, og velge "Kopier bildeadresse". Så når du skal lime det inn i feltet, høyreklikker du
 4. Godt å høre det faller i smak Ja kjenner selv jeg får lyst å komme meg i fjellet en tur igjen! Hunden er slik jeg har forstått det en langhåret schæfer, men skal ikke si om den er renraset eller har noen blandinger i seg.
 5. En liten rapport om påskens tur på Melåa i sørtroms. På grund av værmeldingen ble årets lille påsketur lagt til helga før påske. Ble en 3dagers tur på Melå'platået på jakt etter røye. Vi var 4personer som tok veien, på ski med pulk. Er vel 8km å gå med en del stigning så turen tar ca. 2,5time med en del oppakning en vei. Nydelig vær på veien opp, med en flott trekkhund som tok pulkene på flatmark værtfall. Etter en liten "klatretur" med 200 brå høydemeter opp steinfjellet kunne man spane utover "plata" og tverrelvtindene. Vel nede ved ønsket location prøvde vi å
 6. Hvordan ser det ut med isbrudd i høyere regioner? Er isen gått på 300moh nå? Noen som har fisket noe denne sesongen?
 7. Baconet var nydelig, og en okei trøst siden fisken var mett Flott turrapport JD
 8. Se der ja, der var det jo litt å se på Så også at Jakt&Fiske nr 12 hadde et godt innslag om agnfiske etter ørret
 9. Hei. Hadde litt løst å se om jeg fikk lurt noen predator ørret i vinter, store fiskespisere. Noen som har tips/triks og kansje til og med en historie å dele om dette? Kunne tenkt meg deres erfaringer med bruk av agnfisk, mark, maggot, balansepilk osv, og vanlige dybder,viker osv man kansje kan ha større sjangs å treffe på en andre. Takker for svar.
 10. Takker så mye for linker. Kjente til den eniro siden værtfall, er samme kart som gulesider.no har over norden. Men om mulig (Kansje litt storforlangende?), men er enda bedre bilder med god zoom mulighet som er ønsket. Somsagt er det satelittbilder over sverige som er interessangt, ønsker kvalitet lik den på norgeibilder.no så om noen kjenner til flere sider så post gjerne ut.
 11. Hei, noen som kjenner til svenske nettsider som er noe lignende som www.godtur.no ? Skulle likt å få satelitt/flyfoto bilder i lik kvalitet som norge i bilder.
 12. Lite aktivitet på denne tråden, håper det tar seg opp Gleder meg som en unge til neste gang jeg reiser nordover, skal bo ute i marka da!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.