Gå til innhold

Fraank84

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1
 1. Fisker røye med maggot, bruker somregel 3-5 maggot pr krok. Ettersom fisken spiser og tygger på agnet kan d godt være bare skinnet igjen av 1-2maggot, men røya biter likevell. Foretrekker dog å ha litt friske klaser maggot når jeg vet det er større røyer i vannet, har somregel med for mye maggot uansett
 2. Ja alle bildedatabaser går bra å bruke. Høres korrekt ut, ervel somregel 3'e øverste når du høyreklikker. Kan bare prøve det på et av bildene i denne tråden, og lime inn linken i en nettleser/fane og se om bildet dukker opp.
 3. Gleder meg alltid til vinteren, herlig årstid! Bildene gjør jeg det veldig enkelt med, legger de inn på facebook og kopierer bildeadressen. Så når jeg da skriver innlegg får jeg en verktøylinje over feltet vi skriver i. Trykker på det som ser ut som et polaroidkamera-bilde (nr.2 til venstre for snakkeboblen i den nederste linja), og limer inn bildeadressen i feltet. Om du ikke har vært borti kopiering av bildeadresse, så er det så enkelt som å høyreklikke på bildet når du har det i stor fremvisning, og velge "Kopier bildeadresse". Så når du skal lime det inn i feltet, høyreklikker du på feltet og velger "Lim inn". Om du ikke har facebook, eller bruker å legge bilder på facebook så finnes det også en rekke databaser du kan starte opp en brukerkonto i og legge inn bilder på samme viset. Photobucket, picasaweb osv.
 4. Godt å høre det faller i smak Ja kjenner selv jeg får lyst å komme meg i fjellet en tur igjen! Hunden er slik jeg har forstått det en langhåret schæfer, men skal ikke si om den er renraset eller har noen blandinger i seg.
 5. En liten rapport om påskens tur på Melåa i sørtroms. På grund av værmeldingen ble årets lille påsketur lagt til helga før påske. Ble en 3dagers tur på Melå'platået på jakt etter røye. Vi var 4personer som tok veien, på ski med pulk. Er vel 8km å gå med en del stigning så turen tar ca. 2,5time med en del oppakning en vei. Nydelig vær på veien opp, med en flott trekkhund som tok pulkene på flatmark værtfall. Etter en liten "klatretur" med 200 brå høydemeter opp steinfjellet kunne man spane utover "plata" og tverrelvtindene. Vel nede ved ønsket location prøvde vi å borre et hull for å se hvordan snø, overflatevann og istykkelse lå an. Var heldigvis en "worst case scenario" plass vi prøveborret på så var bare her det ble som dette. Camp'en vel oppe så er vi klar til å penetrere isen for å se hvor fisken lusker. Voldsomme mengder smårøye, ingenting er så irriterende som det. Da føler jeg det er like greit å gå fiskeløse! Opplevde voldsomme snebyger på natta! Men så kom søndagen! Herlig solskinn og Troms påskefjell på sitt beste! På formiddagen begynte fisken å bite(regner ikke de 3sifra antall 1000brødre røyene som fisk)! Fikk meg brått 2 flotte røyer på 1kg og 1,2kg. Monika fikk 3 flotte på 0.9 , 1.0 og 1,25kg. Ole holdt "kultiveringa" vedlike med enda flere 1-2hg røyer, så er det mine 2 og helt øverst er Tommy si røye på ca6hg. Flott tur med et flott turkompani, og flere turer kommer med tiden. Røyene var stappfulle av marflo og "kokkelurer"(Sneglehus). Avsluttet turen med å lage lapskaus i sola, før veien gikk ned igjen. Håper Turrapporten faller i smak, er video fra et par av Monika sine røyer i YouTube linken: http://www.youtube.com/user/Fraank84/videos Mvh Frank
 6. Hvordan ser det ut med isbrudd i høyere regioner? Er isen gått på 300moh nå? Noen som har fisket noe denne sesongen?
 7. Baconet var nydelig, og en okei trøst siden fisken var mett Flott turrapport JD
 8. Se der ja, der var det jo litt å se på Så også at Jakt&Fiske nr 12 hadde et godt innslag om agnfiske etter ørret
 9. Fraank84

  Isfiske etter ørret.

  Hei. Hadde litt løst å se om jeg fikk lurt noen predator ørret i vinter, store fiskespisere. Noen som har tips/triks og kansje til og med en historie å dele om dette? Kunne tenkt meg deres erfaringer med bruk av agnfisk, mark, maggot, balansepilk osv, og vanlige dybder,viker osv man kansje kan ha større sjangs å treffe på en andre. Takker for svar.
 10. Takker så mye for linker. Kjente til den eniro siden værtfall, er samme kart som gulesider.no har over norden. Men om mulig (Kansje litt storforlangende?), men er enda bedre bilder med god zoom mulighet som er ønsket. Somsagt er det satelittbilder over sverige som er interessangt, ønsker kvalitet lik den på norgeibilder.no så om noen kjenner til flere sider så post gjerne ut.
 11. Hei, noen som kjenner til svenske nettsider som er noe lignende som www.godtur.no ? Skulle likt å få satelitt/flyfoto bilder i lik kvalitet som norge i bilder.
 12. Lite aktivitet på denne tråden, håper det tar seg opp Gleder meg som en unge til neste gang jeg reiser nordover, skal bo ute i marka da!
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.