Jump to content

Snabelkanin

Aktiv medlem
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Snabelkanin

 1. Det som jeg nå bruker etter mange år med Canon speilreflekskamera og noen kg med objektiver er Leica M9 med 24mm og 35mm objektiver.
 2. Når man er langt inne på fjellet langt unna rutenettet til DNT så er det lett å komme frem til den konklusjonen at det ikke kommer i fra fjellvandrere som følger DNT sine ruter. Dette er søppel som kommer i fra fjellfiskere og jegere som bor i telt.
 3. Joda er helt enig med at dette punktet i seg selv kan være en god grunn til å stemple DNT som en organisasjon som ikke er opptatt av miljøet. Nå har det seg slik at jeg egentlig har en fot i begge leirene i denne debatten. Har vandret med telt oppe i fjellheimen i 35 år og kan med handen på hjerte si at søppel av alle slag inkl engangsgriller rundt alle stier og vann oppe på fjellet, ikke kommer i fra fjellvandrere som følger de oppmerkete stiene som går mellom DNT sine hytter. RYDD i egen leir før dere påberoper dere en miljøpris...
 4. Linken som du legger ved dette innlegget er søknaden om løyve til bygging av ny hytte. MEN det det du skal lese er referatet i fra verneområdstyret datert 070512. Der er det ene "vilkåret" at søker må sørge for at dagensNauståburives/ flyttes ut.
 5. Sannheter: -Det SKAL ikke etableres nye ruter mellom Kårvatn og Trollheimshytta. Denne ruta eksisterer allerede i dag. -Der det søkes om å få bygget opp en ny hytte er det allerede en nødbu "Nauståbu" det er denne som søkes erstattes med en ny hytte.
 6. Liker DNT og vet hva de står for, og det har jeg all rett til å gi uttrykk for så lenge jeg ikke kommer med usannheter....
 7. Les hele tråden nøye....og dette var smakløst og et unødvendig innlegg.
 8. Som trådstarter sier selv så er han ute etter et plagg til bruk vår-sommer-høst og en temp på -4 til 20+. Selv bruker jeg kun Klattermusen sin dungenser LIV. Lett og tar ingen plass i sekken samt at denne er god og varm.
 9. Helt utrolig at vi som er medlemer i DNT og benytter oss av løypenettet og hyttene til DNT blir stemplet som en "miljøtrussel". Jeg som er far har alltid tatt med meg barna opp i fjellet både med telt og til DNT sine hytter. Meldt dem inn som medlemer i Barnas turlag i den hensikt at dem skal lære seg å bli glad i naturen samt bli bevisste på at dette er noe vi alle sammen skal ta vare på for ettertiden. Løypenett på fjellet med småe overnattingsplasser har eksistert siden urtiden....og hva er galt med å ha fokus på at alle sammen skal ha mulighet til å komme seg ut i naturen mtp dagens ungdom ,handikapede og gamle ? At DNT ekspanderer og får flere medlemer må da vel bare være positivt. Vi blir flere i dette landet som blir mere miljøbeviste og ønsker å ta vare på det som vi har av "Natur". Eller er det noe som jeg har misforstått i denne tråden? hvis dette er tilfelle beklager jeg før noen starter å "hugge" på mitt innlegg
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy