Gå til innhold

Bierdna

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  20
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Bierdna

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Mtp overdrevent merking; Har har Harstad turlag disipler virkelig sørget for at man ikke skal gå seg bort. Området ligger også i gammelt samisk kulturminne-landskap.
 2. Etter en lang periode med varmt vær og lite nedbør, har himlenes sluser nå åpnet seg over Harstad-området. Oppvarmede fjellvann har nå fått sitt etterlengtede, nedkjølende regnskyll, og passe tørre bekker og elver renner nå striere enn på mange uker. Da våkner ørreten og røya fra sin dvaske sommer-koma. Uker med livløshet i fjellvatnan, endres på et øyeblikk til yrende liv. Og dette vet den vante fisker og fjellvandrer. Et av Kvæfjords flotteste høyfjellsområde - Melåa - blir målet. Så får vi se da. Blir det bomtur og gnagsår, eller blir det som forutsett - suksess og tung sekk hjem. Skulle noen fjellgåere få lyst på bålkaffe og litt tørket reinkjøtt, er jeg å finne en eller annen plass i de øvre vassdrag;)
 3. Er det noen som vet om det begynner å bli trygg is i regionen?
 4. Hatt mine i et par mnd nå, og min erfaring er som følger: Skoene er 100℅ vanntett. (Har gått langt i myr) Er en super høstsko. Innerskoen ligger stødig - glir ikke inni skoen. Skoen har lav vekt, og det er jo bra. Ellers så syns jeg at skoen er litt glatt på berg - litt store flater på mønsteret på sålen kanskje?
 5. Steino2: Jeg gikk også opp korsdalen i helga. Er det ok ørret i korsdalsvannet?
 6. Det ble et pent knippe ørret fra Bremnesvannet i dag
 7. Ja, noen som har prøvd fisket? Det rapporteres om gode fangster fra tennevannet i sørlia. Og det vakes i vilden sky i møkkelandsvannet. Isen er så godt som borte på Aunfjellvatnan - i skrivende stund. Og Bremnesvannet - som er et supert "vår-vann" - ligger å lokker.
 8. Ja, åssen gikk det på Melåa?
 9. Vet ikke med haukebøtinden, men var på Elgen (over Elgsnes) i dag, og der var noen store fokk-skravler de første 400 meterne.
 10. Det ble en liten tur til storvannet i sørlia. Isen var ca 30 cm tykk. 1 ørret og en liten røye ble fangsten. Godt å være i gang.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.