Gå til innhold
  • Bli medlem

Bierdna

Aktiv medlem
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

6 Neutral

Om Bierdna

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Er ikke kommet igang enda. Men skal vel være gode forhold nå.🙂
  2. Mye kan brukes som agn. Kan nevne at min største røye ever, fikk jeg på en strimle bacon. 🙂
  3. Da er isfiske-sesongen i gang igjen. Det ble ei fin røye på Melåa, pluss et par napp. Og ny tur planlegges allerede.
  4. Det ble jo en fin tur vebostadvannet og di nærliggende vann. Jeg rakk å få 2 ørreter på sluk, før jeg ble overrasket av et helvettes tordenvær. ⚡ Etter et par sekunders overveielse, anså jeg høyfjellet som litt for risikabelt, så jeg gav meg ivei nedover mot bilen. 1 times kjapp gange i den sykeste regn-elingen jeg noen gang har bevitnet - og jeg var ved bilen, våt som en sjur-unge. Et par litt for nære lyn-nedslag, gjorde hele turopplevelsen kanskje litt for spektakulær. 😮 tidl. profil: Maveric
  5. Noen som har en fiske-rapport å komme med nå på sensommeren? Selv så har jeg tenkt meg til vebostadvannet og de nærliggende vann, denne helga. En tur-anbefaling som ble beskrevet av kokken tor , her tilbake i 2008. Tur-rapport kommer.. tidl. profil: Maveric
  6. Mtp overdrevent merking; Har har Harstad turlag disipler virkelig sørget for at man ikke skal gå seg bort. Området ligger også i gammelt samisk kulturminne-landskap.
  7. Etter en lang periode med varmt vær og lite nedbør, har himlenes sluser nå åpnet seg over Harstad-området. Oppvarmede fjellvann har nå fått sitt etterlengtede, nedkjølende regnskyll, og passe tørre bekker og elver renner nå striere enn på mange uker. Da våkner ørreten og røya fra sin dvaske sommer-koma. Uker med livløshet i fjellvatnan, endres på et øyeblikk til yrende liv. Og dette vet den vante fisker og fjellvandrer. Et av Kvæfjords flotteste høyfjellsområde - Melåa - blir målet. Så får vi se da. Blir det bomtur og gnagsår, eller blir det som forutsett - suksess og tung sekk hjem. Skulle noen fjellgåere få lyst på bålkaffe og litt tørket reinkjøtt, er jeg å finne en eller annen plass i de øvre vassdrag;)
  8. Er det noen som vet om det begynner å bli trygg is i regionen?
  9. Hatt mine i et par mnd nå, og min erfaring er som følger: Skoene er 100℅ vanntett. (Har gått langt i myr) Er en super høstsko. Innerskoen ligger stødig - glir ikke inni skoen. Skoen har lav vekt, og det er jo bra. Ellers så syns jeg at skoen er litt glatt på berg - litt store flater på mønsteret på sålen kanskje?
  10. Steino2: Jeg gikk også opp korsdalen i helga. Er det ok ørret i korsdalsvannet?
  11. Det ble et pent knippe ørret fra Bremnesvannet i dag
  12. Ja, noen som har prøvd fisket? Det rapporteres om gode fangster fra tennevannet i sørlia. Og det vakes i vilden sky i møkkelandsvannet. Isen er så godt som borte på Aunfjellvatnan - i skrivende stund. Og Bremnesvannet - som er et supert "vår-vann" - ligger å lokker.
  13. Ja, åssen gikk det på Melåa?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.