Gå til innhold
  • Bli medlem

Tørking av mat: Å det smakte godt" Fant lenken på startsiden


Anbefalte innlegg

Skrevet (endret)

+Tom42

Skrevet 2 minutter siden

12.05.2017 · Forvellet dem i 5 minutter før de havnet på risten. 8 poteter 668 gram ble til 81 gram ferdig tørket. Deretter prøvekokte jeg noen biter, og etter å ha ventet i ca 7 minutter smakte det ok. Når man ser hvor stort svinnet blir på 14 gulrøtter og 8 poteter gjelder det å ha det i bakhodet når porsjonene skal lages. Sjekk selv.  Nå prøver jeg å huske, men egentlig var de seige.  En har kommentert tørking av poteter, men jeg finner ikke lenken, han hevder at slik han behandler potetene funker bra.  Søk på datoer etter 12.05.2017

www.fjellforum.no › topic › 42668-å-det-smakte-bra"Å - det smakte bra" - Side 2 - Mat på tur - Fjellforum

www.fjellforum.no › topic › 42668-å-det-smakte-braAll posts from Tessatroll in "Å - det smakte bra" - Fjellforum

"Å - det smakte bra" Av Tom42, 12. mai 2017 In Mat på tur. Del More sharing options... Følgere 11. View All Posts ...

www.fjellforum.no › topic › 42668-å-det-smakte-braAll posts from rayun in "Å - det smakte bra" - Fjellforum

"Å - det smakte bra" Av Tom42, 12. mai 2017 In Mat på tur. Del Flere delingsvalg ...

www.fjellforum.no › topic › 42668-å-det-smakte-braAll posts from Tom42 in "Å - det smakte bra" - Fjellforum

Tørking av potet:  Smakte ikke bra.  Seige.  Test ut selv, med hensyn til bra.  En har svart, men jeg finner ikke svaret

Endret av Tom42
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.