Gå til innhold
  • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Skrevet


Noen som har erfaring med kjøttkvern til å kverne hele fisk? Har lyst til å lage porsjonspakker til hundene da jeg har tilgang til vann hvor jeg kan bruke garn. Tenker det blir lett å kunne blande inn fett i disse pakkene for den kaldere årstiden. 
 

Vil en manuell være bra nok? Vil kverne fisken med bein og innvoller så de får mest mulig næring. 
 

Høres kanskje ut som mye jobb, men det gjør ingen ting. Er noe jeg trives med og hundene fortjener en bra diett 🐺

Tråden kan flyttes om det er bedre at den ligger på Hund. 

Annonse
Skrevet

Ha, Ha, Har dessverre ikke peiling på kjøttkvern utover til vaniljekranse til jul.😄

kjøper Vom med laks bl.a. fordi jeg har dårlig fiskelykke. 

Elgen

  • Liker 1
  • Hehe 1
Skrevet

Skal du først satse så kjøp en semi-proff kvern som ikke har noe plastikkdeler :) 
Vi kjøpte en sak til litt under 2000 kr og når vi kverna kjøtt og fisk så vrei hele kverna seg.
Og antall kg/time stemte dårlig.

  • Liker 1
Skrevet

Hei,

Forsøk kammeret.no det er et jegerforum. Elgjegere kan finne på å kverne en hel elg til kjøttdeig da de ikke greier å bli enige om hvem som skal hvilken del av elgen/kjøttet. Kan fort bli noen hundre kg kjøtt som skal males opp. Det bør derfor være noen der inne som har greie kverning av kjøtt og spesielt hvilken kverner som duger.

Tore

  • Liker 1
Skrevet

Har vært med på og kverna litt fisk til fiskekaker og sånt samt kjøt etter slakting. Husker ikkje akkurat kva type me har men da er ein skikkelig ein. Er mitt råd og dersom detta er noke du har tenkt og driva med så kjøp skikkelig med ein gong. Da blir billigst i lengda.

  • Liker 2
Skrevet

Jeg har kun kjøkkenmaskin med kvern til daglig bruk, og fikk låne STOR kvern da jeg skulle produsere hundepemmikan i vinter. Den var glimrende til grovmaling av hundemat, og jeg har nå stor kvern på 3-fas på ønskelisten. 

2012993091_DSC_9541red(2).jpg.885b1304f53972c462c9ab0c5f2633c7.jpg

  • Liker 2
  • 2 uker senere...
Skrevet

Jeg vet ikke hvordan de håndterer bein, men vi kverner et par hundre kilo elg i året på ei maskin som vel må tilsvare den som Fjellsport har til drøye 3000,- Jeg tror den du linker til kan være "overkill", og at du i hvert fall kommer langt med den til halve prisen. Men, som sagt, jeg vet ikke hvordan beina passer inn i dette regnestykket. Vår tåler ikke bein, men så er det litt forskjell på fiskebein og elgbein og😄

  • Takk 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.