Pajko Skrevet 4. mai 2016 Skrevet 4. mai 2016 Hej Så er det tid for kajakkture igjen. Første tur blir to overnatninger. Men jeg trænger litt ny inspiration til maten. Hvad er din absolutte yndlings turmat? Tager gjerne imot input til alle måltider /Ida
Hardy Skrevet 4. mai 2016 Skrevet 4. mai 2016 Sjølfiska ørret! Tilbehør: hvitløk, rødløk, vanlig løk, rømme, pesto, lofoten fiskesaus, sandefjordsmør, Maille au Miel sennep. På kanp/kajakktur er det ideelt å ha med Aburøken 2
Mizzy Skrevet 21. juni 2016 Skrevet 21. juni 2016 Hei, denne tråden tenkte jeg opprette da jeg fant din:) Ønsker gjerne oppskrifter på den beste turmaten til folk Viltgryte: - Elgbiff (stekes med smør i panne) - Tyttebær (dersom det ikke er sesong) - Sopp (ulike typer sopp etter smak) - Seterrømme /rørosrømme - Naturris - Laubærblad, Einebær, rosmarin, timian, salt & pepper (etter smak) - 2 fedd hvitløk - Sjalottløk - Kraft fra stekingen - Gulrøtter og rosenkål - Noen skriver brunost - Rødvin (hvis man har) Denne har vi laget en gang på tur, mens andre gangen laget vi den før vi dro hjemmefra, så da var det bare å varme den på primus. Himmelsk
Mizzy Skrevet 21. juni 2016 Skrevet 21. juni 2016 Den 4.5.2016 at 18.22, Hardy skrev: Sjølfiska ørret! Tilbehør: hvitløk, rødløk, vanlig løk, rømme, pesto, lofoten fiskesaus, sandefjordsmør, Maille au Miel sennep. På kanp/kajakktur er det ideelt å ha med Aburøken Aburøken er genial, visste ikke at det fantes. Står nå på min ønskeliste:) Har også sett mange som bruker naturen og bygger en røykeovn i bakken.
Gjest Björn Skrevet 21. juni 2016 Skrevet 21. juni 2016 Spara 400 kr och köp den utan Abu märket här istället! http://www.biltema.no/no/Fritid/Hage/Grill/Griller/Roykboks-2000036064/
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå