Gå til innhold
  • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hej :-D

Så er det tid for kajakkture igjen. Første tur blir to overnatninger.

Men jeg trænger litt ny inspiration til maten. Hvad er din absolutte yndlings turmat? Tager gjerne imot input til alle måltider :-D

 

/Ida

 

Annonse
Skrevet

Sjølfiska ørret!

Tilbehør: hvitløk, rødløk, vanlig løk, rømme, pesto, lofoten fiskesaus, sandefjordsmør, Maille au Miel sennep. 

På kanp/kajakktur er det ideelt å ha med Aburøken

 

 

  • Liker 2
  • 1 måned senere...
Skrevet

Hei, denne tråden tenkte jeg opprette da jeg fant din:)

Ønsker gjerne oppskrifter på den beste turmaten til folk ;)

Viltgryte:

- Elgbiff (stekes med smør i panne)

- Tyttebær (dersom det ikke er sesong)

- Sopp (ulike typer sopp etter smak)

- Seterrømme /rørosrømme

- Naturris

- Laubærblad, Einebær, rosmarin, timian, salt & pepper (etter smak)

- 2 fedd hvitløk

- Sjalottløk

- Kraft fra stekingen

- Gulrøtter og rosenkål

- Noen skriver brunost

- Rødvin (hvis man har)

 

Denne har vi laget en gang på tur, mens andre gangen laget vi den før vi dro hjemmefra, så da var det bare å varme den på primus. Himmelsk :D

Skrevet
Den 4.5.2016 at 18.22, Hardy skrev:

Sjølfiska ørret!

Tilbehør: hvitløk, rødløk, vanlig løk, rømme, pesto, lofoten fiskesaus, sandefjordsmør, Maille au Miel sennep. 

På kanp/kajakktur er det ideelt å ha med Aburøken

 

 

Aburøken er genial, visste ikke at det fantes. Står nå på min ønskeliste:)

Har også sett mange som bruker naturen og bygger en røykeovn i bakken.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.