Jump to content

Fiskekonkurranse på jobb


Da9

Recommended Posts

For 2 år siden startet jeg en fiskekonkurranse på jobb. Vi fikk støtte fra bedriften jeg jobber i slik at vi fikk kjøpt inn trofeer fra http://www.trofe.no som ikke koster all verden. Etter en samtale fikk vi sponset fiskestang med snelle og snøre fra en lokal fiskebutikk og noe småtterier fra mx-sporten. Vi kjøpte inn digitale vekter fra kina til 50,- stk slik at alle skulle ha gode vekter som er lett leselige. Når man tok en fisk veide man den og tok bilde av vekta og la det inn på ei facebookgruppe vi opprettet, Videre førte jeg det inn i en tabell. Vi hadde 2 konkurranser. største fisk og mest kilo iløpet av året. Reglene er enkle og gjelder all ferskvannsfisk uten gjedde,laks og sjøørret. Trofeene fikk de som hadde tatt størst og mest fisk, og premier vi fikk sponset loddet vi ut blant alle som hadde levert fangstrapport.

I fjor tok det virkelig av og hadde 14 deltakere som resulterte i at vi fikk 5000,- av bedriften til premier og div. i år.

 

Dette kan kanskje være noe flere her inne kan dra igang på sin arbeidsplass om det er stor nok interesse. På min arbeidsplass har det skapt masse skitsnakk, historier og diskusjoner som bidrar til godt arbeidsmiljø og spenning. Flere avdelinger på jobb har dratt på fisketurer sommer og vinter og fått være sosiale utenom jobb.

 

Om det er ønskelig kan jeg sende regler og exceldokumentet jeg fører inn fangstene på. Det er ikke noe avansert dokument men man bør kunne basic excel da det er tabeller som regner ut kilo og snittvekt.

 

Dette kan være noe for flere da det er veldig spennende!

 

post-10504-0-76009300-1390071267_thumb.j

post-10504-0-42334100-1390071266_thumb.j

post-10504-0-28503200-1390071460_thumb.j

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Annonse

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy