Gå til innhold
  • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Annonse
Skrevet

Har både med hvordan man sliper og hvordan kniv er, stål etc.

Har et Lansky sett selv som ligner på det på XXL.

Ene kniven(Kershaw) jeg har har ett flatt blad. Den er lett å slipe skarp. En annen kniv(Smith&Wesson) har en blad som er tykkere i topp enn ved egg. Øverst blir det litt smalere igjen. Den er vanskeligere å få stabil siden holder til kniv ikke har en stor nok flate å presse mot.

Så er ikke alle "rods" like rette heller så jeg bruker samme rod og skifter stein istedenfor å montere opp alle steiner på hver sin.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.