Gå til innhold
  • Bli medlem

ABU-røken. Oppskrifter, alternativer og tips?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har søkt litt etter stoff om ABU-røken (og andre liknende innretninger) her inne uten å finne så mye. Tradisjonell bruk for å varmrøyke fisk over spon er jo velkjent og greit nok.

Noen bruker bar fra einer, gran og fure, andre bruker løv fra bjørk i stedet for ferdigkjøpt spon, mens atter andre kombinerer disse. Men, er det noen som har eksperimentert og har noen oppskrifter på annen bruk av den?

Eventuelt noen spesielle tips rundt forberedning av fisk før?

Er det noen som har prøvd å varmrøyke kjøtt i den?

Kanskje noen som har kombinert innhold under prosessen?

Hva med baking?

Raclette?

:idea:

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.