Koppen Skrevet 20. april 2010 Skrevet 20. april 2010 Har søkt litt etter stoff om ABU-røken (og andre liknende innretninger) her inne uten å finne så mye. Tradisjonell bruk for å varmrøyke fisk over spon er jo velkjent og greit nok. Noen bruker bar fra einer, gran og fure, andre bruker løv fra bjørk i stedet for ferdigkjøpt spon, mens atter andre kombinerer disse. Men, er det noen som har eksperimentert og har noen oppskrifter på annen bruk av den? Eventuelt noen spesielle tips rundt forberedning av fisk før? Er det noen som har prøvd å varmrøyke kjøtt i den? Kanskje noen som har kombinert innhold under prosessen? Hva med baking? Raclette?
Gullars Skrevet 21. april 2010 Skrevet 21. april 2010 Om du går inn på Kammeret.no sitt Forum. Gå under Matoppskrifter / Matbordet så skal det ligge en tråd der med MYE fine tips!
Koppen Skrevet 21. april 2010 Forfatter Skrevet 21. april 2010 Om du går inn på Kammeret.no sitt Forum. Gå under Matoppskrifter / Matbordet så skal det ligge en tråd der med MYE fine tips! Takk, Gullars, der var det jammen en hel del. Linker til den mest omfattende og aktuelle av dem: http://www.kammeret.no/forum/viewtopic.php?f=5&t=31253&hilit=abu
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå