Gå til innhold
 • Bli medlem

thomas75

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om thomas75

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Det passer dessverre ikke for oss denne gangen. Men jeg satser på flere turer utover våren...
 2. Ja, veldig enig i at dette var en kjempetur. Første gang at vi sov i telt med barna om vinteren. Og når de ble spurt om morgen hvordan det var å sove i telt, svarte de bare at det var "helt normalt". Kan det være bedre? De hadde glemt lekene sine i bilen, men var så opptatt med å ake og å leke i snøen at de aldri savnet lekene. Når det gjelder sovepose, so brukte de sin sommerpose inne i en voksen sommerpose. Og hadde på seg ullklær og lue. Satser på at det blir flere barneturer her fra forumet, fordi dette er gøy!
 3. Ja, vi kommer. Og heldigvis har det blitt mildere igjen. På lørdag hadde vi -26 grader ved kjøkenvinduet. Og da fristet det ikke så særlig å ligge i telt...
 4. Tror dessverre ikke vi får det til denne lørdagen. Vi kan jo grille noen pølser den 11. også!
 5. Dessverre er det vanskelig med korte kvelds- / ettermiddagsturer, fordi vi bor et stykke unna Oslo (i Nes kommune). Det må nok blir mer "lønnsamt" når man ha kjørt i tre kvarter eller en time...
 6. Dette høres bra ut og helgen 11./12.2. er notert. Synes også at rapporten du skrev er inspirerende og gleder meg allerede!
 7. Ja, vi hadde en kort tur med bål og telt i august, og det var fint. Men nå er Auroris i Spania... Det dere foreslår høres veldig bra ut, og vi prøver gjerne å blir med. Vi har aldri overnattet med barna i telt om vinteren enda, så det er på tide. Forutsettning er bare at det ikke akkurat er sibirkulde. Skal helst ikke være under -10 grader. Det er viktig at det blir en positiv opplevelse for barna! Har dere en plass i hoded allerede som passer fint for en slik tur?
 8. Denne helgen er det bare i morgen ettermiddag som passer. Hva synes du om det? Hvor skal vi? Det er meldt fint vær til i morgen!
 9. En dagstur for å blir bedre kjent høres fint ut. Gleder meg til det! Og helgen du foreslår er da 27./28. august, riktig? Da er det bare søndagen som passer for oss denne helgen.
 10. Vi har to jenter på 4 og 6, og ønsker oss også flere turvenner. Vi prøver å være ute en del; de siste årene var vi mest underveis i kano, men siste vinter hadde vi vår først overnattingstur med pulk og ski (i hytte riktignok ) og for ikke så lenge siden den første fotturen i fjellet med full oppakning og teltovernatting. Hadde vært hyggelig med et treff og felles turer, korte eller lengre.
 11. thomas75

  thomas75

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.