Gå til innhold

thomas75

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om thomas75

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. thomas75

  Barnefamilie i Oslo/omregn

  Det passer dessverre ikke for oss denne gangen. Men jeg satser på flere turer utover våren...
 2. Ja, veldig enig i at dette var en kjempetur. Første gang at vi sov i telt med barna om vinteren. Og når de ble spurt om morgen hvordan det var å sove i telt, svarte de bare at det var "helt normalt". Kan det være bedre? De hadde glemt lekene sine i bilen, men var så opptatt med å ake og å leke i snøen at de aldri savnet lekene. Når det gjelder sovepose, so brukte de sin sommerpose inne i en voksen sommerpose. Og hadde på seg ullklær og lue. Satser på at det blir flere barneturer her fra forumet, fordi dette er gøy!
 3. thomas75

  Barnefamilie i Oslo/omregn

  Ja, vi kommer. Og heldigvis har det blitt mildere igjen. På lørdag hadde vi -26 grader ved kjøkenvinduet. Og da fristet det ikke så særlig å ligge i telt...
 4. thomas75

  Barnefamilie i Oslo/omregn

  Tror dessverre ikke vi får det til denne lørdagen. Vi kan jo grille noen pølser den 11. også!
 5. thomas75

  Barnefamilie i Oslo/omregn

  Dessverre er det vanskelig med korte kvelds- / ettermiddagsturer, fordi vi bor et stykke unna Oslo (i Nes kommune). Det må nok blir mer "lønnsamt" når man ha kjørt i tre kvarter eller en time...
 6. thomas75

  Barnefamilie i Oslo/omregn

  Dette høres bra ut og helgen 11./12.2. er notert. Synes også at rapporten du skrev er inspirerende og gleder meg allerede!
 7. thomas75

  Barnefamilie i Oslo/omregn

  Ja, vi hadde en kort tur med bål og telt i august, og det var fint. Men nå er Auroris i Spania... Det dere foreslår høres veldig bra ut, og vi prøver gjerne å blir med. Vi har aldri overnattet med barna i telt om vinteren enda, så det er på tide. Forutsettning er bare at det ikke akkurat er sibirkulde. Skal helst ikke være under -10 grader. Det er viktig at det blir en positiv opplevelse for barna! Har dere en plass i hoded allerede som passer fint for en slik tur?
 8. thomas75

  Barnefamilie i Oslo/omregn

  Denne helgen er det bare i morgen ettermiddag som passer. Hva synes du om det? Hvor skal vi? Det er meldt fint vær til i morgen!
 9. thomas75

  Barnefamilie i Oslo/omregn

  En dagstur for å blir bedre kjent høres fint ut. Gleder meg til det! Og helgen du foreslår er da 27./28. august, riktig? Da er det bare søndagen som passer for oss denne helgen.
 10. thomas75

  Barnefamilie i Oslo/omregn

  Vi har to jenter på 4 og 6, og ønsker oss også flere turvenner. Vi prøver å være ute en del; de siste årene var vi mest underveis i kano, men siste vinter hadde vi vår først overnattingstur med pulk og ski (i hytte riktignok ) og for ikke så lenge siden den første fotturen i fjellet med full oppakning og teltovernatting. Hadde vært hyggelig med et treff og felles turer, korte eller lengre.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.