Gå til innhold
  • Bli medlem

Medic

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Medic

  1. Takker for svar Espen. En Ide her er jo som du er inne på å ha plastsko i sekken. Det er eventuelt noe som får komme etterhvert. (Møtte forresten 1 i dag som sa det samme om sko i sekken. Han skrøt av R4 som binding både til å gå med og til å renne med). Uansett er jeg bra sikker på at det blir Nansen Ski. Hvilken binding jeg ender opp med får tiden vise. Takk til alle som har bidratt i tråden.
  2. Men som å mange andre vil jeg ha både i pose og sekk . Er på jakt etter ski og binding som er gode å gå med, men utstyret må også tåle å bli kjørt med. Har flere topper som skal "inspiseres" og selv om telemark er en annen sport så nekter jeg å tråkke ned igjen. Må da finnes en kombinasjon som både er god å gå med og helt ok å renne med (som eks. Riva som blir anbefalt). Hva er problemet med Skavl? (til fjellski)
  3. Hjertelig takk for svar. Har testet Super Telemark bindingen før og må ærlig si at jeg ikke var veldig komfortabel med den (for mye knekk i skoen samt at jeg liker vaier for stabilitet). Vurderte Rottefella Chili, men fant flere minus med den her å forumet. Noen som har prøvd Cobra R4? Et godt alternativ er kanskje Riva 3? Bindingen må først og fremst være god og gå med, samt ha kjøreegenskaper. Nansen er helt klart et alternativ. Noen som har erfaring med den? Har Nansen skiene kortfelle system? Mvh Bk..
  4. Hei alle sammen er ny her på forumet, men har fugt med og lest masse nyttig over lengre tid. Kan noen hjelpe med anbefalninger? Jeg har et par Varg Skavl og skal nå ha meg et par skikkelige fjellski som er godt egnet til toppturer med påfølgende kjøring, men de skal også brukes til noen lange turer. Jeg har bestemmt meg for Åsnes Rago med kortfell så jeg trenger hjelp til valg av binding. Passer Varg Skavl i Rottefella Cobra R4 bindingene? Vil det være gode bindinger for meg eller bør jeg se etter andre alternativer? (kjent merke og da helst Rottefella da jeg får 25% rabatt lokalt om jeg kjøper Ski og binding samlet). Setter stor pris på hjelp. Mvh Bk..
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.