Gå til innhold
 • Bli medlem

Slurt

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Vurderer en tur fra Bøverdalen og opp mot NV mot Storivilen. Noen som har prøvd den ruten før. Vi synes den ser ut som en spennede tur ned igjen på ski. Noen som vet om det er farlig bratt opp Bøverdalen fra den siden? Og er det noen som vet noe om snøforholdene der? Hvor langt opp har det f.eks vært varmegrader?
 2. Bra Viggo! Også en Danske da gitt Innlegget ble postet 17 okt så den time for time påstanden din bør jo modereres litt. Men det jeg lurer på er normalveien opp Heimre Illåbretins (N) fra s om vintern.Vi var der i helgen men snudde i kuling, snø og mørke.. I beskrivelsen står det nemlig lett fra s.
 3. Siden det ikke er noen inne på dette fete forumet som har vært oppi dette området, trenger jeg ikke å fortelle om hvodran det var og hvor vi gikk. Virker som det bare er utstyrfanatikere og skogsvandrere som skriver her.. Men om noen kan fortelle meg hvor normalveien opp Heimre Illåbretind (N) fra syd går vinterstid skal jeg revurdere inntrykket av forumet
 4. Nok til puder i går og skred i renne 1 i dag. [Hidden Content]/20
 5. Men vet du om det er mulig å kjøre rennene når det er forhold? Sto på Gaustatoppen i går og så mot Blefjell. Da så vi to markerte renner. Både kart og luftbilde tilsier at det kan være potensielt kjørbart på ski.
 6. Noen som vet om det er mulig å kjøre på ski ned rennene vestover?
 7. Noen som vet hvor veien inn Visdalen stenges om vintren? Blir den brøyet i starten av vinteren? Vi er en gjeng som vurderer en topptur Glittertind-/Trollsteinsmassivet.
 8. Fikk et bilde av en guide på Tyin aktiv som var tatt fra Uranostind 11 aug mot Stølsnostind som viste at breen har vokst betraktelig det siste året. Den viste heller ingen sprekker. Da vi gikk opp for 3 uker siden fikk vi bekreftelsen. Det lå heøsårssnø helt ned i dalen nø for Støsnostind. Breen var et stuelgulv med 20-60 cm nysnø, med 20-43 graders helning og ca 600 høydemeter. Anbefales for de som vil et sted garantert uten spor og spektakulær utsikt.
 9. Takk for gode og informative innlegg. Har kikket litt på The North Face Superkight sovepose og Mountain 25 telt. Dessuten er Mammut Alpine Sphere Winter sovepose og Helsport Stortinden 2 også aktuelle. Er det noen som har erfaringen med disse alternativene?
 10. Er på jakt etter utstyr som kan gjøre jobben i fjellet om vinteren. Dette skal brukes til toppturer i bla Jotunheimen, Sogndal etc med overnattinger høyt opp i fjellet. Ser etter en pose, liggeunderlag og 2 pers telt som kombinerer lav vekt med god isolasjon. Noen tips?
 11. Planlegger tur opp på Storgrovhø mtp skikjøring ned i Leirdalen(Bøverdalen). Kan man gå rett opp fra dalen eller går man opp skaret til Illåbreen. Jeg ser også på en rute der man går opp Brånåveien inn til Storjuvbreen for så å knekke seg opp på ryggen. Noen som har stått på ski ned her før?
 12. 4x40 cm høres mye ut. Du bør nok skjære ut et rektangulert stykke og lime på nytt belegg. Dette kan man jo prøve på selv. Selv ville jeg overlatt dette til de som kan det. Kanskje du kan legg ut et bilde av skaden?
 13. Vurderer en liten skitur i området rundt Stølnostind og kanskje en nedkjøring på breen NØ for Stølnostind. Har gått opp denne breen for noen år siden og kan ikke huske annet at den så fin ut da. Noen som vet om det kom frem noen sprekker der i sommer?
 14. Slurt

  Skitur Dumhø

  Tror du må "over kanten" (ca 1700 moh) før du finner godt skiføre. Det så hvertfall slik ut da vi var i Leirdalen på mandag.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.